maanantai 13. toukokuuta 2013

Kankaiden yö tulee taas!

 
Viime syksynä sain ajatuksen, josko pidettäisiin Kankaiden yö. Rohkenin kysellä muita yrittäjiä mukaan ja monet ilokseni innostuivat tapahtumasta :)

Hurja joukko kauppiaita tuli silloin mukaan viettämään hauskaa yötä. Ja tietysti myös asiakkaita, mahtavat määrät.
Minusta tapahtuma oli mukava ja onnistunut.

Nyt se tulee taas, napsusormia ei estä mikään ja kukkaronnyörit ovat löysällä :D

Iso porukka mukana taas, huippua!


Kankaiden yötä varten perustettu Facebook-ryhmä on julkistettu.



Pehemiän tarjouksista ja  hassutuksista saat tietää  Pehemiän fb-sivuilta. Kannattaa tykätä meistä :)


PEHEMIÄN oma ARVONTA

Millaista Kankaiden yötä sinä odotat? Miten selviät hereillä aamuun asti?
Kommentoi jotain Kankaiden yöhön, kankaisiin, ompelutarvikkeisiin ja/tai ompeluun liittyvää ja osallistut "Melkein salaisen kangaspaketin" arvontaan. Paketti painaa 2-3kg.
Jos kommentoit anonyyminä, käytäthän jotain nimimerkkiä.
Arvon voittajan  26.5, syntymäpäivänäni.

Onnea!


 

236 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 236 / 236
Retrokas kirjoitti...

Innolla odotan yötä! =) Kovin kauaa en kuitenkaan pysty kukkumaan kun vauva kuitenkin haluaa äidin mukaansa nukkumaan mutta kukutaan niin kauan kuin pystytään. Toivon että saadaan oikein hyviä kangastarjouksia. ;-)

Sukulaku kirjoitti...

Viime kankaiden yö tuli erittäin tarpeeseen aloittelevalle kangashamsterille. Kun kankaita oli vähän olihan niitä kiva saada lisää hyvillä alennuksilla. Tämä ilta menee Eläkeläisten keikalla mutta yöllä kotiin tullessa on pakko kurkata mitä parhaat tarjoukset ;D

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen kankaiden yöhön osallistuin...näillä näkymin nytkin :)
Kiva hamstrata kankaita ;)

T:ElsaH

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti hyviä tarjouksia tulee heti klo 21, kun en varmaan pitkään jaksa valvoa. Nimim. Ihan vaan vähän väsy äiti.

Unknown kirjoitti...

Postikuluttomuus kyllä houkuttelee tilaamaan useammasta paikasta.. Tänään pääsee hyvällä omallatunnolla shoppailemaan lisää kankaita, kun lasten kesävaatteisiin on mennyt melkein kaikki trikoot mitä kaapista löytyi.. :)

~ Enni kirjoitti...

Ajankohta on tietenkin hyvä, kun lapsilisäpäivä ;) Lapsillehan sitä pääasiassa kankaita tarvitsee. Olen minä kyllä vähän säästänytkin et jos tulee joku kiva tarjous. Mitäänhän en oikeasti tarvitse :D

Kirsi kirjoitti...

Kaikenlainen käsityö- ja kangashäröily on aina mahtavaa. Pelkäämpä kyllä että itsellä jää valvominen puolitiehen kun olin viime yön töissä ja tänään kahden taaperon viihdekeskuksena päivän. Mutta eiköhän sitä jollain lailla pysty puolitokkurassakin osallistumaan.

Anonyymi kirjoitti...

EI jaksa millään valvoa kun pari tuntia, mutta yritän pitää muutenkin napsusormen jotenkin kohtuudessa. Joku kangas edellisestä kankaiden yöstäkin on vielä ompelematta. Juuri mitään en varsinaisesti tartte, tarjouksiin saatan haksahtaa :)
-ziuku81-

Anonyymi kirjoitti...

ekaa kankaiden yötä innolla ja mielenkiinnolla oottaen :)
ei mitään käsitystä mitä luvassa,mut yritän valvoo ja tutkailla :)

Sartsa

ElinaT kirjoitti...

Innolla odotan ensimmäistä Kankaiden yötäni! Tarkoituksena olisi saada kivoja kankaita pienen poikani vaatteisiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Odotin kovin kankaiden yötä, viimeksi oli hauska yö ja paljon kankaita tupsahti postitse kotiin.;) Me ilahtuisimme arvontavoitosta kovin, koska tämän aamun tilanne on tämä: Miehelläni tänään 24.5. syntymäpäivä, lahja piti käydä ostamassa tänään. Noh, poika tuli kipeeksi, kuumetta 39 ja oksentaa..todennäköisesti auringonpistoksen saanut:S Kaikki suunnitelmat tälle illalle ja vkonlopulle peruuntuivat.. Lisäksi OP-verkkopankissa huoltokatkos, joten mitään kankaita, vaikka pääsisinkin osallistumaan kankaiden yöhön, ei siis voi maksaa, jos tuo pankki ei huoltoa saa tehtyä iltaan mennessä..:(( Joten joo, yllätyspaketti olisi aivan huippu tähän suuntaan, ja jos oikein saa toivoa jos arpaonni osuu, niin poika/miesväristä..;) Jos saisi miehellekki edes lahjan sitten itse tehtyä..:))toivoopi: Marjorie Mustasaaresta syntymäpäiväsankarin ja potilaan kera..

Villipulu kirjoitti...

Ajattelin nukkua ja herätä lasten kanssa aamuvarhaisella. Toivottavasti jotain kivaa olisi sitten jäljellä... Ehkä vähän illalla surffailen ennen nukahtamistakin. Postikuluttomuudet ja tarjoukset kiinnostavat eniten.
Kävin paikallisessa kangaskaupassa tarkoituksenani hankkia kankaat ennalta suunniteltuihin asuihin. Muistin samalla, mihin vaateompelukset tökkäsivät ennen kuin oli nettikangaskauppoja. Visiot ja kangasvalikoimat eivät kohtaa. Netinkaupoissa visio lähtee usein kankaasta...ja suurempi valikoima kankaita on helpommin saavutettavissa. Viimevuosina on vaatteita valmistunut reilusti. Kiitos teille, jotka suunnittelette ja toteutatte ja myytte ihania kuoseja!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ensimmäinen kertani kun osallistun kankaiden yöhön, kivaa nähdä mitä se pitää sisällään :) Vaikka kukkarossa melkein asuu Matti, niin ainakin aion kuolata ihanien kankaiden perään :D - Ihanjees

Manda kirjoitti...

Innolla odotellaan kankaiden yötä, vaikka en taida aamuun asti jaksaa valvoa. Eipä liene tarvettakaan, viime kerralla taisi budjetti täyttyi muistaakseni jo ennen puoltayötä. :)

Maria kirjoitti...

Vihdoin on Kankaiden Yö! :) Odotan kovasti kaikkea; fiilistä, aleja, kilpailuja, arvontoja. En varmaan jaksa koko yötä kun muutenkin nukutaan huonosti ja kova väsy päällä mutta kyllä sitä yli keskiyön ainakin jaksetaan. Ja ehkä sitten aamulla varhain taas. :)

Sinikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sinikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sinikka kirjoitti...

Ekaa kertaa mukana :)

Sinikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Emma 5kk huolehtii äidin herättelyistä säännöllisin väliajoin, tosin se valvominen ei ehkä ole järkevää :) Zuh

Maria Kaimainen kirjoitti...

Pakko tulla tännekin katsomaan, mitä ihanuuksia kaupoilla on täällä napattavana ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa iltaa ja ihania kankaita hyvillä tarjouksilla odottelen ja tietysti arvontoja sekä tehtäviä. HeiLa

Tuula K kirjoitti...

Minä odotan kankaiden yöltä hyviä tarjouksia. Viimeksi tämä tapahtuma meni iteltä ohi, mut jos nyt tänä vuonna jaksais seurata edes jonkin aikaa :)

elendiel kirjoitti...

Iltakahvit, kaksi mukillista keitätin itelleni justiinsa, kaikki kolme iitaa unilla. Pieni miinus kotiin unohtunut läppäri mutta jospa puhelimellakin onnistuu :) Hyvää Kankaiden Yötä kaikille!

elendiel kirjoitti...

Iltakahvit, kaksi mukillista keitätin itelleni justiinsa, kaikki kolme iitaa unilla. Pieni miinus kotiin unohtunut läppäri mutta jospa puhelimellakin onnistuu :) Hyvää Kankaiden Yötä kaikille!

Saara kirjoitti...

Jes, kankaiden yö oli kiva viimeks ja siltä vaikuttaa nytkin :) mulla ei oo vaikeuksia pysyä yötä hereillä, mutta aamulla voi olla hankalaa päästä sängystä ylös ;)

AnniP kirjoitti...

Jännittäviä rvontoja ja etuja toki odotan, iltaunisena en jaksa kyllä aamuun asti valvoa ;)

Ankku kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa valvomassa kankanden yötä. :) Ei taija tämä rouva jaksaa kauaa valvoa.. toivotaan et onni olisi myötä arvonnoissa.

Taru kirjoitti...

Edellisessä kankaiden yössä jonkun trikoon itselleni nappasin. Nyt olen kuukauden ollut ostolakossa, koska kaappi tursuaa kankaita, ja kankaiden yö tiedossa, joten tähän säästin. Täytyy vain kiittää kaikkia järjestäjiä!

Minna kirjoitti...

Kankaiden yöltä odotan tietysti hyviä tarjouksia ja kivoja arvontoja. Valvon kahvin voimalla siihen asti kun jaksan :)

minnapo1(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Sopivaa hauskutusta valoisaan kevätkesän yöhön! Resorit ja trikoot tulevat aina tarpeeseen pikkulapsiperheessä. T. Innostunut aloittelija

Omena Oo Ompompoo kirjoitti...

Mukava yö on ollut, kiitos siitä! Mutta kohta menee kyllä silmät kiinni. Tähän asti on menty jännityksen voimalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tarjouksia oli monissa kaupoissa ja postikuluttomuus tai pienet kulut! Paljon arvontoja ja hauska aarteenmetsästys, johon ei minun jaksaminen tai aika nyt valitettavasti riittäneet. Hieno tapahtuma joka tapauksessa! :)
-ValMa

Anonyymi kirjoitti...

Odotin hyviä tarjouksia ja joiltakin niitä tulikin.

Paljon onnea huomiselle juhlijalle! : )


Kukkuu2012@gmail.com

Minna N kirjoitti...

Kankaiden yötä odotellaan täälläkin kiivaasti vaikka kangaskasat on aikamoiset ennestäänkin. Mutta täytyy vain yrittää kiihdyttää ompelutahtia :)

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Jännänä odotellan mitä tuleman pitää.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 236 / 236   Uudempi› Uusin»