maanantai 13. toukokuuta 2013

Kankaiden yö tulee taas!

 
Viime syksynä sain ajatuksen, josko pidettäisiin Kankaiden yö. Rohkenin kysellä muita yrittäjiä mukaan ja monet ilokseni innostuivat tapahtumasta :)

Hurja joukko kauppiaita tuli silloin mukaan viettämään hauskaa yötä. Ja tietysti myös asiakkaita, mahtavat määrät.
Minusta tapahtuma oli mukava ja onnistunut.

Nyt se tulee taas, napsusormia ei estä mikään ja kukkaronnyörit ovat löysällä :D

Iso porukka mukana taas, huippua!


Kankaiden yötä varten perustettu Facebook-ryhmä on julkistettu.Pehemiän tarjouksista ja  hassutuksista saat tietää  Pehemiän fb-sivuilta. Kannattaa tykätä meistä :)


PEHEMIÄN oma ARVONTA

Millaista Kankaiden yötä sinä odotat? Miten selviät hereillä aamuun asti?
Kommentoi jotain Kankaiden yöhön, kankaisiin, ompelutarvikkeisiin ja/tai ompeluun liittyvää ja osallistut "Melkein salaisen kangaspaketin" arvontaan. Paketti painaa 2-3kg.
Jos kommentoit anonyyminä, käytäthän jotain nimimerkkiä.
Arvon voittajan  26.5, syntymäpäivänäni.

Onnea!


 

236 kommenttia:

1 – 200 / 236   Uudempi›   Uusin»
Miia Hakala kirjoitti...

Jee, kankaiden yö! Viimeksi oli hauska juttu - toivottavasti tämä on vielä parempi :)
Viimeksi taisin sinnitellä yhteen asti ja jatkoin sitten aamusella vielä hetken aikaa.
Josko sitä pysyisi hyvien naposteltavien, punaviinin ja vauhdikkaan musiikin avulla :)

Jansgi- kirjoitti...

Jännitävää yötä odotellen. Viimeksi en ollut kankaiden yössä mukana, mutta vaippojen yötä kun on tullut valvottua niin jännityksellä odottaen mitä yö kankaiden osalta tullessaan tuo!

Onneli kirjoitti...

Nyt on vissiin kiire surrautella yhtä sun toista, että saa luvan ostaa lisää ;) Kaapit on kukkuroillaan kankaita, mutta pakko kuitenkin tsekata tarjoukset ainakin iltamyöhään ja aikaisin aamulla jos ei koko yötä pysy pystyssä.

Spessari kirjoitti...

Odotan todella herkullisia tarjouksia, mistä ei voi kieltäytyä!!!! Viimeksi jaksoin vaan yhteen asti, mutta se oli lompakolle pelastus.

Jos tietää etukäteen,että tiettyyn aikaa tulee jotain uutta tarjousta niin se varmaan auttaa pysymään hereillä.

Hellu kirjoitti...

Minä odotan arvontoja, hyviä aleja ja sitä fiilistä =D
Ainahan sitä kankaita tarvitsee =D Ettei vaan pääse loppumaan ;)

Nyt vaan toivotaanpaljon arvonta onnea tähän osoitteeseen

Tiia kirjoitti...

Mä odotan näitä arvontoja, jotta pääsee risteilijätkin edes jotenkin osalliseksi :P

Anonyymi kirjoitti...

Arvonnat on aina mukavia vaikka en koskaan voitakkaan;)Teppana

naurispelto kirjoitti...

Arvontoja kovasti odotellaan täälläkin, vähän vähemmän innokkaasti sortumista ostoksille, mikä sekin tapahtunee, jos hyviä tarjouksia ja/tai postikuluttomuuksia paukahtaa tiskiin melko alkuyöstä taikka aamun tunneilla. Uutta kantinkääntääjääkin tuossa juuri testailin, että voisihan sitä sitten nopsentuneen ompelutahdin myötä saada hyvän tekosyyn ostella kankaitakin ;)

siny kirjoitti...

Harmittaa kun nyt on niin tiukkaa taloudellisesti että taitaa jäädä tarjoukset lunastamatta tällä kertaa :( Mutta jään jännäämään josko vaikkapa arpaonni suosisi kuitenkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Siskon kanssa vierekkäin sohvalla kahdella koneella viimeksi shopattiin... Saa nähdä onnistuuko sama tällä kertaa :) pisama78

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Viimes jaksoin puoleen yöhön, nyt tuskin sinnekään asti :) tarjousten lisäksi kivoja olivat arvonnat ja erilaiset tehtävät, joita sai joidenkin kauppojen sivuilla ratkoa. Viimes voitin metrin kangasta, jospa tänäkin yönä lykästäisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä odotan kovasti kankaiden yötä. Mukava odottaa herkullisia tarjouksia, ja jännittää suosiiko arpaonni. Parasta ehkä ne pitkin yötä tulevat tarjoukset, mitä ei ennalta tiedä, "on mitä odottaa"

LauraSa

Kirsi kirjoitti...

Kankaiden yö oli kyllä hauska! Ainoa haittapuoli taisi olla se että tarjouksia oli hankalahko seurata, tai ainakin meni itse ihan sekaisin missä kaupassa oli mitäkin. Nyt kaipaisin ehdottomasti postikuluttomuuksia! Ilman postikuluja ostelu on "vähän liiankin helppoa". :D

Viimeksi taisin sinnitellä kahteen asti..

Anonyymi kirjoitti...

Oioi!!

Tämä oli oikeasti koko syksyn kohokohta ja nyt se tulee taas!! Koskaan ei ole köyhtyminen ollut näin hauskaa =)

Arvontoja, tehtäviä, piilokuvia jne kaikkea niitää odotan ja tietysti tarjouksia. Olisi myös hauska jos joitain kangasuutuuksia tulisi silloin myyntiin.

Limpparia kiskoen ja karkkia syöden jaksetaan koko yö

Pampales

Hannamari kirjoitti...

Kyllä tätä jo on odotettukin, ekalla kertaa oli niin kivaa! Tykkäsin kauppojen pienistä visiosta ja arvonnoista - ja löysin muutaman uuden puodinkin :) Viimeksi valvoin kahteen ja taas viideltä kävin napsauttamassa yhden tarjouksen. Toivottavasti tällä kertaa useammalla kaupalla on tarjouksia pisin yötä :)

Maija kirjoitti...

Postikuluttomuuksia, hyviä tarjouksia, arvontoja. Tuskin kovin myöhään jaksan, aamulla saatan tarkistaa vielä,tilanteen :).

Riihitonttu kirjoitti...

En ole ollut mukana viimeksi, mutta nyt ehdottomasti! Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää :)

Henna Herva kirjoitti...

Mukava päästä tällä kertaa mukaan! Viimeksi jäi väliin jostain syystä. Odotan yöltä houkuttelevia tarjouksia ja toivon pysyväni hereillä. :D

Anne kirjoitti...

En ole koskaan vielä kokeillut valvoa yötä myöten kankaat silmissä, nyt ajattelin tutustua tähän. Kuulostaa ainaki kivalta!

Marjo Heikkinen kirjoitti...

Postikuluttomuutta täälläkin odotetaan. Punaviini ja kankaiden (tai vaippojen) yö on vaarallinen yhdistelmä, kun itsekontrolli pettää mahtavien tarjousten myötä =D

pehmosiili kirjoitti...

Mahtavaa! Ajankohtakin viimeisen päälle, kun mies lähtee reissuun - saa kaikessa rauhassa istua koneella napsuttelemassa :D. Lapset vaan nukkumaan ja sitten kaakaomukin kanssa koneelle. Odotan mukavia tarjouksia ihanista kankaista, postikuluttomuuskin olisi kiva juttu! Ja arvonnat kelpaavat myös, vaikken kyllä usko niistä mitään voittavani :). Äänestykset valikoimiin tulevista kankaista voisivat myös olla hauskoja.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypäs tsekata josko jotain huippu tarjouksia tulisi, jotta saisi täytettä tyhjyyttä ammottavaan kangaskaappiin. Ja toivotaan, että arpaonni suosisi myös.. Nimittäin arvonta suoritetaan myöskin minun syntymäpäivänä. :)

-Jenni

Lammis kirjoitti...

Jee! Mä toivon postikuluttomuksia paljon, viimeksi tuli just sen takia tutustuttu moneen uuteen pikku kauppaan. Hyvää siideriä ja katsotaan kuinka jaksaa. Jokin kerran tunnissa tempaus vois pitää jännitystä kans yllä

Arla Tuukkanen kirjoitti...

ensimmäistä kertaa mukana ja jännittää jo kovasti kuinka kovasti kukkaro itkeekään aamulla :D

mama moon kirjoitti...

Arvontoja ja kangastarjouksia kovasti odottelen, jospa malttaisi olla tilaamatta mitään siihen asti :)En varmaan selviä koko yötä hereillä ja lapsen takia onnistukkaan jos mamma vaan koomailisi seuraavan päivän, mutta jos nyt jonkin aikaa jaksaisi valvoa :)

Hanna kirjoitti...

Hieno juttu että taas saadaan kankaiden yö :) Viime vuonna taisi olla keskustelua jälkeen päin, että virkein toiminta loppui puolen yön jälkeen. Sitkeimmät valvojat odottelivat tarjouksia aamun tunneille turhaan. Minä taas hyydyn luultavasti jo ennen puolta yötä ja lapset simahtavat ysiltä, joten illan hulinat passaisivat minulle.

Hele kirjoitti...

Kovasti harmittaa, etten todennäköisesti ole tuolloin koneen äärellä. Mutta vain järjestelykysymys :).

Pikku Akka kirjoitti...

Odotan kankaiden yötä innolla. Postikuluttomuutta, arvontoja, tasatunnein joitain räväköitä tarjouksia, aamulla anivarhain kovimmat tarjoukset, pikkukilpailuja....

Paula kirjoitti...

Eniten odotan postikuluttomuutta useampaan kauppaan, että voisi tilata yhtä sieltä ja toista täältä :) Aamuun asti ei mamma jaksa valvoa, hyvä jos seuraavan päivän puolelle. Kiitos teille tästä, huippu kiitos meille asiakkaille!

Anonyymi kirjoitti...

Onnistuukohan tämä kommentointi...Odotan mielenkiinnolla tätä tapahtumaa,kun nyt oon innostunu ompelemaan...Paljon kaikkia tarjouksia ;0) etenkin trikoista ja resoreista...Ja toivottavasti kerrankin onnetar suosisi minua!?
T: Trikooshoppailija-MV

KatiJ kirjoitti...

Jes, jes, joo KaNkAiDeNyÖ!!! Innolla odotan kaikkea siihen liittyvää mutta eritoten kilpailuja ja arvontoja kun tulin tehneeksi itseni kanssa sopimuksen etten nyt vähään aikaan ostaisi mitään (napsusormi toiminut holtittomasti, melkeest lupaa kysymättä ;) ), että jos kankaidenyöstä sitten muulla tavoin kivaa saisi postilaatikkoon :D
Valvomisesta varmaan pitää huolen se etten osaa antaa periksi kesken tehtäväb, esim. Piilokuvan etsintä, toisaalta taasen univelka voi kyllä yllättää... Katsotaan miten käy, pysyykö silmät auki ja katkeaako se moraalinen selkäranka taasen päätöksistä :)

maiju kirjoitti...

oli kyllä viimeksi kiva kankaiden yö, vaikka eipä tullu valvottua kovin pitkään! voipi olla, että nytki napsuu vaan alkuyöstä...toivon postikuluttomuutta, kangas aleja ja kivoja ylläreitä :-)

Rouva Routa kirjoitti...

Ihan mahtava juttu tämä kankaiden yö. Viimeksi selailin kaupoissa ja ostelin ihan aamun pikkutunneille asti. Kilpailut ja arvonnat on ihan parasta, saa sitten jännittää suosiiko onni. Ja hyvät tarjoukset tietysti houkuttelee ostoksillle. =)

Me Wämili kirjoitti...

Jess,se on taas täällä!

Viimeksi sinnittelin läpi yön ja simahdin aamulla onnellisena: muistamatta edes lopulta montako kertaa oli sormet napsutelleet tilauksia :D

Odotan arvontoja sekä hassuja tehtäviä,postikuluttomuuksia ja tarjouksia suurella mielenkiinnolla :)

PiiperoPaaperoPatikkajalka kirjoitti...

Minä en haluaisi odottaa mitään, jotta on sitten mukava yllättyä ja ilahtua keikesta tarjonnasta niinkuin ensimmäisenä kankaiden yönäkin :) Yökyöpelinä valvominen ei tuota tuskia, mutta viikonloppuna juhlittavat tytön 1-v. synttärit voivat hieman lyödä kapuloita rattaisiin!! Innolla kuitenkin mukana aion olla :)

Anonyymi kirjoitti...

Kankaiden yö onkin hyvä idea aloittaa kankaiden hamstraus. :) Innolla odotellaan!
t. Lillukka

Villakissa kirjoitti...

Viimeksi minulta meni tuo yö ohi, nyt odotan kovin tulevaa! Tosin samalla jännitän, pääsenköhän paikalle koneen ääreen kotiin (la. oli viime keskiviikkona...) Jospa olisimme jo Nyytin kanssa kotona tuolloin ja vauvan tuhinalta muistaisin ja malttaisin koneella istua... Ehkäpä Nyytti pitää huolen, että pysyn valveilla!

Anu Pitkänen kirjoitti...

Arvontoja ja ohittamattomia tarjouksia odotellaan!

MinjaM kirjoitti...

Tämä on huippis juttu! Postikuluttomuudet on varmaan paras houkutin ainakin mulle :D Ja olisi kiva jos toimintaa ois jaettu vähän pitkin yötä, koska viimeksi ne kaikki lävähti heti ja jos oli shoppailemassa, ei kerennyt osallistua sit niihin etsintöihin tai kisoihin :/ Eli yökyöpeleille enemmän kivaa sit yöllä ;) Mut innolla odotan taas!

Anonyymi kirjoitti...

Uu, ikinä en ole kankaiden yössä ollut mukana! Nyt meinaan kurkkia kyllä kaikki sivut :)

Kuksi

Mari kirjoitti...

Postikuluttomuudet on ehdoton koukku meille heikoille ja sinne tapahtuma sivulle vaikka lista missä postikuluttomuus on voimassa, niin johan napsuu.

Sinnittelen todennäköiseti klo yhteen-kahteen kuten viimeksikin. Mies on työpaikan kevätkekkereissä eli ei muuta kun muksut ysiksi petiin ja hauskan pitoon :)

Anonyymi kirjoitti...

Innolla odotan kyseistä yötä. Uskon, etten kuitenkaan koko yötä kykene hereillä olemaan, mutta eiköhän ne muutamat tunnit kummasti kukkaroa kevennä. Hienoa, että tällaisia järjestetään! T. Jossukka82

Noranda kirjoitti...

Tarjouksia, löytöjä, arvontoja ja hyvää fiilistä! :)

glenni kirjoitti...

kankaidenyö oli ihan mahtava viimekerralla! samanlaista hulluttelua odottelen siis - ihania tarjouksia, hauskoja paljastuksia, kilpailuja! niistä on hyvä kankaidenyö tehty!

hanna-naa kirjoitti...

Eka kankaiden yö oli niin huippu homma, että innolla odotan uutta! Vekkari soimaan vielä aamukaupoille!

Ninni kirjoitti...

Mä en ole osallistunut, tää on mulle ihan uusi juttu, ja jännittää jo nyt ;) Mä jo kirjanmerkkeihin tein oman kansion kaikille yrityksille, jotka on mukana, että varmasti olen ajan hermolla :D Tiedossa siis kaikkea jännää, kun noita aikaisempia kommentteja lukee :D :D Mä en koskaan voita arvonnoissa mitään, mutta nämä kivat yhteisjutut on mahtavia. FB:n ryhmät on saanu mut taas innostumaan ompelemisesta ihan uudella tavalla, ja seuraamana blogeja ja kauppojen tarjontaa ihan toisella tavalla, kun asuu vielä tosi pienellä paikkakunnalla, josta ei saa ostettua edes vetoketjua ;) Odotan siis todella innokkaasti tulevaa tapahtumaa :D

hulamaja kirjoitti...

En osallistunut viimeksi kun sillon olin muistaakseni jossain reissussa tms, joten tää ois sit eka kerta, jos jaksan valvoa. :D oon illantorkku, mutta jos aamulle 06-09 välille vois jotain kivaa jättää aikasin herääville ;)
hulamaja ät gmail.com

-Tuija- kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa mukana kankaiden yössä eikä siis mitään tietoa miten sitä jaksaa valvoa. Koko yötä ei kuitenkaan pysty kun aamulla pitää jaksaa herätä lasten kanssa.

Tiina/ecoliina.com kirjoitti...

Kiva idea Rouva Pehemiä, kiitos kutsusta osallistua. Täällä Rovaniemen korkeudella on jo niin valoisat yöt, ettei me nukuta muutenkaan, joten kankaiden yö menee läpi ihan heittämällä:)

SanniL kirjoitti...

Viimeksi osallistumiseni jäi rajalliseksi, koska seuraavana aamuna piti olla töissä jo aamukuudelta. Illan tarjoukset kuitenkin ennätin katsastaa ja minulle sopivimmat jutut poimia. Aamulla heräsin melekin tuntia normaalia aiemmin, että ennätän käymään vielä kankaiden yön aamuyötarjonnan tarkistamassa. Ja sattuipa niin kivasti, että eräs mukana olleista kaupoista kyseli juuri, että vieläkö on yökukkujia/aamuvirkkuja mukana ja että laitetaanko jotain kivaa tarjousta. Sainpas siis aamulla napattua ihanaista kangasta ihanalla tarjouksella. :)

Tämmöisiä yht´äkkisiä tarjouksia voisi olla mukana tälläkin kertaa, jos ei minua, niin jotakuta toista varten. :)

Tällä kertaa ei töiden pitäisi häiritä osallistumista, että varmasti tulee osallistuttua!

pikkupippuri kirjoitti...

Tämä oli hauska tapahtuma viime kerrakin ja löysin monia uusia kangaskauppoja (mieheni mielestä tähän pitäisi lisätä valitettavasti).

Odotan tulevalta yöltä posikuluttomuuksia, kilpailuja, huimia alennuksia, hyvää meininkiä ja ompelevien ihmisten yhteistä hauskanpitoa. Yritän valvoa niin pitkään kuin jaksan ja toivon, että napsusormi pysyy edes jossain hallinnassa.

Mirja kirjoitti...

Mielenkiintoinen ja uusi kokemus tulee olemaan minulle tämä kankaiden yö..Mutta innolla odotan jo mitä tuleman pitää :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ensimmäinen kankaiden yö minulle. Aion kukkua niin pitkään kuin silmät pysyvät auki. Mitähän ihania herkkuja yön aikana löytyykään. :)

Tiitu

Anonyymi kirjoitti...

Toiveena olisi löytää, joku ihana kangas kankaiden yöstä niin upeita raitoja ja palloja 💖 rahat on nyt säästetty tähän päivään 😊 ja toivottavasti myös onni suosisi arvonnassa, kun olen oppinut ompelemaankin, joka ilta on uusi tuotoksia tullut omasta päästä, kun en vielä osaa kaavoja lukea.nim. Jamzza

Emma Karppinen kirjoitti...

Tämä onkin minulle ihan uusi juttu! Arvontoja ja postikuluttomuuksia odottelen eniten, ja tietty hyvät tarjoukset ovat vaan plussaa ;) En varmaan jaksa valvoa myöhään, mutta aamu pelastaa toivon mukaan!

Noora Malkamaki kirjoitti...

Minulla olisi tarve myös sisustuskankaille. Välillä harmittelen, kun Pehemiallakin on tosi meheviä kuoseja, joista olisi kiva tehdä verhoja, tyynyjä tai päiväpeittoja, mutta jään aina epäilemään trikoiden/friteiden kestoa tässä käytössä.

Mervi kirjoitti...

Viimeksi oli ihanaa valvoa ja odotella uusia juttuja, kivaa oli ja ihania ostoksia tuli tehtyä vielä aamullakin. Kyynel melkein tulee kun en pääse mukaan tällä kertaa reissun takia.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaiden yö :O No odotan vain näkeväni niitä ihania kankaita ja jos vaikka tässä konkurssissa saisi palan jotain ihanaa ostettuakin tai sit jotain ihania tarvikkeita ompeluun.
Niin ja etukäteisonnittelut syntymäpäivääsi ajatellen... ;) Hyvä päivä!
- Rytariikka

Sonja kirjoitti...

Oi kankaiden yö <3 viime kerralla olin liian hidas ja muutama ihana juttu meni sivu suun, mutta nyt yritän olla asialla:) Odotan ihania tarjouksia ja mahtavia kilpailuja.. Ja mahdollisesti postikuluttomuuksia :D Voi kuinkahan köyhänä sitä aamulla menee nukkumaan ;)

Susanna kirjoitti...

Viimeksi en osallistunut, mutta nyt odotan innolla, että pääsen näkemään millainen tapahtuma tämä on. Tosin voi olla mahdollista, että tänäkin vuonna jää väliin jos synnytys sattuu liian lähelle :)

Riinu kirjoitti...

Odotan kankaiden yöltä taas hyviä tarjouksia :) En viimeksikään valvonut koko yötä, mutta bongasin aamuvarhaisella viimeiset tarjoukset (jotain hyötyä on kuudelta heräävässä jälkikasvussa ;) ).

Mirva kirjoitti...

Arvontoja ja houkuttelevia tarjouksia. Ja mielellään postikuluttomuuksia. ;)

Allihaahka, kirjoitti...

Kankaiden yö taitaa olla tällaisen ompelevan tapauksen "hullut päivät". :) Odotetaan pitkään etukäteen ja muistellaan vielä jälkikäteenkin. Hyvät tarjoukset, arvonnat ja kilpailut pitävät jännityksessä ja auttavat valvomaan.

Maikki kirjoitti...

Mukana taas niinkuin viimeksikin :) postikuluttomuus ja hyvät tarjoukset ja ehkä kilpailutkin toiveena.

Katja T kirjoitti...

Siis rehellisesti sanottuna mua hirvittää yllä olevienkin kommenttien vuoksi koko tuleva kankaiden yö ;) Hirvee läjä just kankaita osteltuna ja nytkin vain lomaillaan eli tuskinpa se kasa sillä kotona itekseen vaatteiksi muuttuu... Mutta kyllä aion silti tsekkailla tarjouksia illalla, aamulla ja mahollisesti vielä yösyötön lomassa :)

Kiikeri kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa Kankaiden yössä mukana, ja toivon kyllä että olisi hyviä tarjouksia. :) Yritän valvoa niin pitkään kuin vain jaksan ja jos sitten aamulla ehtisi vielä jotain saamaan. :) 26.5. on hyvä arvontapäivä, se on myös esikoiseni syntymäpäivä!

Jonna Hoo kirjoitti...

Mukana jälleen, kivaa! Odotan hyviä tarjouksia ja itselle uusia kankaita. Valvoa yritellään :) jonnanomablogi at gmail.com

Kirsi H kirjoitti...

Odotan kankaiden yöltä tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä. Peruskangasvarasto kaipaisi täydennystä. En varmaan yritä koko yötä valvoa, mutta "onneksi" lapsi herättää 6-7 välillä, niin ehtii aamulla vielä mukaan.

Katri Rönn kirjoitti...

Olipa ihan saada saumuri taas kuntoon ja trikoot muuttamaan muotjaan. Varastostani löytyy vielä 90-luvun alkupuolen kankaita. Nyt on tullut vielä ihanampia trikoita, joista on mukava ommella ja kun on kaksi pientä lastenlasta niin pipoja on tullut heille ja isommillekin. Saumuri oli seisokissa ainakin 15 vuotta.

MadeByMade kirjoitti...

Oi, tätä tapahtumaa olen odottanut! Ompeluharrastukseni on alkanut vasta äskettäin, joten en edelliseen kankaiden yöhön vielä osallistunut. Odotan innolla, mitä kaikkea kivaa te siihen keksitte :)

Anonyymi kirjoitti...

Innolla odotellaan täälläkin kankaidenyötä. Viimeksi jaksoin valvoa ehkä kahteen. Hyvät tarjoukset houkuttelee, niistä visailutehtävistä en jaksanut innostua :)

-Aikka-

Pirttihirmu kirjoitti...

Odotan niiiin innolla! Viimeksi en päässyt mukaan, nyt on menot peruttu niiltä päiviltä. :) Täytyykin käydä ostamassa yön varalle suklaata ja hedelmiä, että jaksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi jäi minultakin välistä, mutta nyt varmasti osallistun! Ollaan tuolloin sukuloimassa niin pitää värvätä käsitöitä myös harrastava käly seuraksi jotta jaksaa valvoa :)
-JohannaU

Taikatuike kirjoitti...

Edellinen Kankaiden yö oli täynnä jännitystä ja magiaa. Innolla siis odotan tätä tulevaakin! Toivon löytäväni kivoja kankaita lasten kesävaatteisiin ja ehkäpä jotain itsellenikin. Hereillä koitan pysyä sinne 24-01 asti ja sitten aamulla heti ekana taas kurkkimaan yön tarjouksia.

Sanna-Mari kirjoitti...

Hyviä tarjouksia odottelen ja kahvin voimalla napsutellaan yrittäen pysyä hereillä herkkujen tarjousten ajan :)

Katja T kirjoitti...

Resoreita, kuviojoustiksia, ihanuuksia ja välttämättömyyksiä huimilla alennuksilla että saa tämän hyvin käyntiin lähteneen ompeluinnostuksen pyörimään oikeinntoden teolla :)

-

Kisti kirjoitti...

Toivon muutamasti tietystä trikoosta tarjousta sekä arvontoja. Itse toivon että kangastarjoukset tulisi esille heti alkuun, ja sitten niitä kilpailuja ja muita yöllä.

Nene kirjoitti...

Värikkäät kankaat on ihania, sellaislla voisin omaa kangasvarastoani kartuttaa. En ole ennen osallistunut tällaiseen ja mielenkiinnolla odotan mitä kankaiden yö tuo tullessaan. Luulen että yötä varten pitää varustautua jollain hyvällä, mutta luulen että hyvät tarjoukset saavat väsyneetkin silmät aukeamaan ja mielen pirteäksi.

Anonyymi kirjoitti...

postikuluttomuus ja joku pieni ale ois kiva.kovin myöhään sitä ei jaksa valvoa mut jos aamusta sit vielä kurkkis :) kirsi_83

Anonyymi kirjoitti...

Klik! Pehemiälle, jotta mitäs uutta tietoa täällä...Ja näin on taas selvät sävelet yhdelle viikonlopulle, (napsnaps) ja parille seuraavalle kuukaudelle "ilmaantui" ompeluhommia :)

Postikuluttomuus ja kilpailut näyttää hyvältä nettisivuilla ;)

-Kati-
(yppari@hotmail.com)

Kata kirjoitti...

Jotain max. postikulua tai postikuluttomuutta. Tai jotain yhteneväistä linjaa postikulujen kanssa, ku kiireessä lähtee tarkistaan et paljonko ne täällä kaupassa olikaan ne postikulut, niin tuote on kerenny jo loppumaan. Mut jos tietäs et ne on joka paikassa vaikka maks 2-3 euroa, tai et vaikka ton verran yli 50 euron tilaukseen tai jotain vastaavaa, niin pikkasen helpottas. Joten superALEJA sit vielä lisäksi, niin kangasvuori sen kuin kasvaa :)

Smirge kirjoitti...

Mä odotan kankaiden yöltä hyviä tarjouksia, postikuluttomuuksia ja arvontoja. Tietty olis tosi kiva voittaa vaikka lotossa ennen kankaiden yötä... :D Kyllä silloin varmaan tulee jonkin aikaa kyttäiltyä mitä ihanuuksia on tarjolla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka olenkin "ompeluseuran seminaarissa" laivalla niin odotan hauskaa Kankaiden Yötä. :) Viimeksi mukavia oli pienet jipot ja arvonnat. Etsi jotain verkkokaupan sivuilta tms. leikki tuo mukavaa pikku jännitystä ostoksiin. :)
T: Päivi R

Marika kirjoitti...

Toivon Kankaiden yöltä huipputarjouksia. Tuskin jaksan hirveen myöhään valvoa, mutta toivon edes hieman ehtiväni löytöjä tekemään! Tämän paketin voitto olisi mulle ku lottovoitto! :)

Anonyymi kirjoitti...

Odotan herkkukankaita ja "aloittelijan pakettia" jolla pääsin nyt ompelun alkuun :) Viimeksi valvoin ja osallistuin enimmäkseen arvontoihin alkuyöstä!

- Outi

Manski kirjoitti...

Hyvät alet ja arvonnat, sekä ihanat kankaat saavat minut koneen ääreen kankaiden yönä! Hauska keksintö!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kankaiden yö meni minulla ohi, nyt en missaa.:) lasiina

Routa kirjoitti...

Ihanat Alet odottavat napsuttelijaansa, taas kerran :D Hereillä pysyn kokiksen voimin, toivottavasti.

Päivi kirjoitti...

Yöltä odotan loistavia tarjouksia ja herkkuja, ylläreitäkin vaikka. Hereillä ajattelin pysytellä mahdollisimman pitkään sallittujen piristeiden voimalla. Aamulla nahkavekkarit herättää kuitenkin tarkistaan vielä viimeiset jutut ;)

Anni kirjoitti...

Innolla ja jännityksellä odotan millainen juttu tämä tulee olemaan, aikasempaa kokemusta ei ole. Yö tulee varmaan muutenkin valvottua kun valmistelen esikoisen 2-v. synttäreitä

Anonyymi kirjoitti...

Niin odotan tarjouksia, postikuluttomuuksia. Ja jännitystä. Ihania tämmöset tapahtumat.

T:Tuire Lie

Janiika kirjoitti...

Hyvien tarjousten, arvontojen ja kilpailujen merkeissä kyllä jaksaa aikansa valvoa, miehen mielestä liiankin kauan, kun tili tyhjenee uhkaavasti =)

Teekoo308 kirjoitti...

Ymmärsinkö oikein, että tämä Kankaiden yö on netissä? Onko jokin yksittäinen sivu, jossa ovat kaikki vai pitääkö pitää jokaisen kangaskaupan sivuja välilehdissä auki ja päivitellä niitä harvase tunti?
Sinänsä kuulostaa ihan kivalle, mutta hiukan mietin miten tämä käytännössä toimii :) No, ties vaikka joskus tämä laajenisi ihan netin ulkopuoliseksi tapahtumaksi esimerkiksi Tampereelle :)
PS. Ystäväni linkkasi tämän minulle juuri ja sitä kautta sivulle löysin :)

piia kirjoitti...

Kankaiden yö oli viimeksi ihan kiva. Kun vielä jaksaisi valvoa.

Vyvyan1972 kirjoitti...

Olen ompeluholisti, riippuvuuteni pitää minut hereillä ;)

Markka kirjoitti...

Kankaiden yöhön aion osallistua mutta saas nähdä kauanko jaksaa valvoa kun upouusi työ uuvuttaa... Toivoisin ainakin postikuluttomuustarjouksia!

Kotitalouslohikäärme kirjoitti...

Viimeeksi jäi osallistumatta mutta ehkä jotain ihania kankaita tulisi vastaan joista voisi väkertää aloittelijakin jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä saumuria odottelen kun ompelukärpänen päässyt nyt keväällä puraisemaan :) Odotellen kankaiden yön arvontoja ja tarjouksia! Jospa jotain kivaa löytyy

"4 touhukkaan äiti"

Satu kirjoitti...

Tamperelaiset lähtee samana yönä aamutuimaan Tallinnaan, joten autossa hyvää aikaa tehdä ostoksia :) Innolla odotan.

Ti kirjoitti...

Tämä on ensimmäinen kankaiden yöni, mielenkiinnolla odotan jotain, mistä ei ole oikeastaan mitään käsitystä. :)

Joku pikainen ompeluhaaste tai mallinsuunnittelu jostain määrätystä kankaasta olisi jännä juttu: "Mitä sinä tekisit tästä? Piirrä pikaisesti paintilla" :D

Ihan varmasti hankin yön aikana uusia kankaita ja notkun koneella mahdollisimman pitkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa osallistun jännityksellä kankaiden yöhön kun olen hurahtanut vasta tähän ompelumaailmaan... ;) ajattelin jaksaa ehkä jonkun hyvän juoman merkeissä koska täytän juuri 24 päivä 30v! :D

-Nanni83

Anonyymi kirjoitti...

Kankaiden yö osuu sopivasti syntymäpäivälleni; eipä ole vaikea keksiä, millä tulen lahjotuksi. ;-) Viimeksi en osallistunut, mutta pelkäänpä, että kaikkea ihanaa rahanmenoa on luvassa.

- Tetti

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kankaiden yö tulee jälleen. Viimeeksi tein valmiiksi ostoslistan kuhunkin kauppaan ja siten pyrin tekemään vain tarveostot. Niin varmaan, käsistähän se homma lähti. Mitenkähän nyt käy...
Outi Suomilammi

Anonyymi kirjoitti...

Ihka eka Kankaiden Yö tulossa...jänskättää, että mitä kaikkee sitä tapahtuukaan. Valvomisseurana ehkä Isäntä ja pullo punaviiniä ;)

-Palotikka

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ekaa kertaa osallistumassa ja yrittänyt hillitä napsusormea tähän asti. Vielä pitäisi ylipuhua muu perhe siihen, että äiti saa riekkua yön koneella kytistelemässä...:)

-Katinka

Anita kirjoitti...

Työt haittaa ostelua, lauantaina aamuvuoro :)

Eli ostelen llalla kymmeneen ja nousen aamulla hieman normaalia aikaisemmin ja katsastan tarjonnan.

Aino Nikulainen kirjoitti...

Ekaa kertaa osallistun! Sen minkä ostamiselta kerkiän suunnittelen tulevia ompeluksia ja ehkäpä urakoin parit kaavat helpottamaan (varmasti tulevaa) hamstrausmorkkista :D Ooh odotan niin sitä huumaa!

Minnariitta kirjoitti...

Minäkin odotan, mutten jaksa kyll koko yötä kupata herreillä :D, vanhuus ja migreeniä en tahdo! Mutta katsotaan onko sitä rahhookaan...muutes mielenkiintoisaa, yhesti ollu mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi jasoin johonkin puoleen yöhön kukkua sillon perheen pienin piti vielä huolen siitä että herättiin usein yön aikana. Onneksi myös herätti aamulla aikasin niin ehti vielä shoppailla aamulla:) ja hyviä löytöjä tulikin aamulla. Nyt nukkuu jo yönsä hyvin niin saa nähdä miten paljon nyt napsuu ja miten pysyy silmät auki

-Antsa-

Anonyymi kirjoitti...

Innolla ootan itelle ekaa kankaiden yötä. :) Ompelukärpänen on vasta puraissut ja toivonki löytäväni tarjouksista tytön vaatteisiin kankaita. Arvonnatki on tietysti kivoja. :)
-santra-

Hurahtanu Heidi kirjoitti...

Ekaa kertaa mukana! Nyt on kauhea innostus ommella vaatteita omalle vauvalle ja vähän siskonkin lapsille. Kankaita vain pitäis saada lisää. :)

Jenni kirjoitti...

Viimeksi meillä oli vielä tissivauva tuolloin, joten valvomiset jäi. Aamusella kurkistin vielä tarjonnan ja jotain tais postikuluttomuudella napsahtaa... Josko tällä kertaa jaksais edes himpun verran valvoa, hyvässä seurassa :)

Vike kirjoitti...

Jee! Odotan innolla ekaa kankaiden yötä. Ideoita, tarjouksia ja ihan vaan erilaista yötä :)

Anonyymi kirjoitti...

Viime kerta meni lähes kokonaan sivusuun, kun nukkumatti vei mennessään poikaa nukuttaessa. Tällä kertaa, kouliintuneempana hamsterina, aion varustautua salmiakilla (karkilla!) ja tehdä huikeita sulo vilen-löytöjä!

- Anne R. Oulu

TiinaV kirjoitti...

Viime vuonna bongasin Kankaiden yön, mutta en osallistunut. Saa nähdä miten tänä vuonna, kun juuri tuli napsuteltua ihan liikaa kankaita. Odotan huipputarjouksia ja postimaksuttomuutta ja kivoja ylläreitä.

Jaanuska-76 kirjoitti...

Saas nähdä jaksaako valvoa mutta yritys hyvä :)..

Anonyymi kirjoitti...

Voishan sitä valvoa, saisi sitä kotiäidin "omaa aikaa" :) t; Tiina A-V

Salla kirjoitti...

Odotan mielettömiä kangastarjouksia ;) Koko yötä ei passaa valvoa, koska aamulla olisi kyettävä lähtemään lasten kanssa kerhoretkelle. Mutta jospa aina silloin tällöin yöheräilyjen aikaan kävisi kurkistelemassa...

Anonyymi kirjoitti...

Odotan hyviä tarjouksia ja kaikkea muuta mukavaa. Toivottavasti vaan jaksan valvoa. :) -Laura O-

Jenkkuli kirjoitti...

Kankaiden yöltä odotan paljon kivoja tarjouksia. Viime kerralla tuli tilattua 6sta paikata, riittääköhän täällä kertaa. Ihan aamuun asti en taida jaksaa valvoa..

Marika kirjoitti...

Ekaa kertaa mukana, joten en oikein tiedä mitä odottaa :) Hyviä tarjouksia ja arvontoja yms. Saas nähdä miten jaksaa valvoa..

Eve kirjoitti...

Ihana kankaiden yö! Olin viimeeksikin mukana. Pari siideriä miehen seurassa, niin pysyy hereillä. Tosin ihan aamuun asti en taida valvoa, kun pitäisi häihin mennä seuraavana päivänä. :) Odottelen kyllä innolla hyviä tarjouksia ja kilpailuja sun muita kivoja juttuja!

-S- kirjoitti...

Kankaiden yö on kyllä kiva idea! Odotan arvontoja ja tietty hyviä tarjouksia. Aion ommella samalla, kun seuraan kankaiden yön tohinoita, joten pysynen hereillä aika myöhään :)

Suvi kirjoitti...

Kankaiden yö on kyllä tosi kiva idea ja mukava että tulee uudestaan!! Kangastarjouksia, postikuluttomuutta ja arvontoja yms odottelen. :) Koko yötä en kyllä lupaa valvoa, mutta jos johonkin asti :D

Anonyymi kirjoitti...

Kankaiden yö on loistava idea. Tarjoukset minusta parasta koko jutussa :) -LenniT-

katjuska kirjoitti...

Kankaiden yö on vaan niin mahtava juttu, ihania tarjouksia, jutustelua, arvontoja yms. Viimeksi valvoin jonnekkin kahden tienoille...

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kerta mukana oleva, jännityksellä odottaa tulevaa.
-Siala-

Ehtoisa emäntä kirjoitti...

Olen enemmän sellainen rauhassa osallistuja kuin kiireessä ryntääjä. Sellaista mahdollisuutta odotan oheisohjelmalta. Ja noin muuten ehkä katson, josko löytyisi tilkkukankaita tai uutuuksia. Ja katsastan kyllä Pehemiänkin tarjonnan :)

Jenni kirjoitti...

Odotan jo kovasti Kankaiden yötä! Onneksi Oulussa on samana viikonloppuna Erämessut, jonne voi tuupata perheen päiväksi. Ite voi ottaa päikkärit sillon, että jaksaa koko yön.

SariH kirjoitti...

Viimeksi mulla meni kankaiden yö ohi kun kuopus oli kipeänä. Enkä varmaan nytkään kovin myöhään jaksa valvoa. Mutta toivon jotain kivaa löytäväni. Eli hyviä tarjouksia odotellessa :)

Laura_P kirjoitti...

Odotan ihania tarjouksia ja postikuluttomuuksia, tulee varmasti jännittävä yö! Hereillä aion pysyä ihan vain kangashimotuksen voimin. :D

Henna kirjoitti...

Viimeksi kankaiden yö meni nukkuessa, toivottavasti tälläkertaa jaksan valvoa ja löydän ihanuuksia kesän juttuihin!

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa myös mukana. Postikuluttomuus olisi kiva juttu. Tulisi helpommin tilattua. :) Teikkuli

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä kangastarjouksia odotan ja postikuluttomuuksia.

Lapset hyvissä ajoin sänkyyn ja koneet valloitan minä seuranani karkit ja muut herkut! Aamuun asti en jaksa valvoa mutta yritetään sinnitellä mahdollisimman kauan... nimim. illantorkku

Sukkailija, ent. Kangaskasa kirjoitti...

Olen ensimmäistä kertaa mukana Kankaiden yössä, ja jo tämä odottelu tuntuu kiherryttävän jännittävältä ja mukavalta :) On mukava tutustua uusiin nettikauppoihin, sekä uusiin ja ihaniin kankaisiin. Täytyy konkareilta saada selville, mikä on Kankaiden yön "järkevä" ja paras tapa seurata, että osaa pysyä mukana ja ajantasalla arvonnoissa ja alennuksissa ym. Odotan "vertaistukea" muilta kangashöppänöiltä, arvontoja, kivoja tarjouksia, tietty postikuluttomuus tai alennettu hinta olisi kova juttu.

Hyvää syntymäpäivää ja paljon onnea!

Anu kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa ajattelin osallistua kankaiden yöhön :) Toivottavasti tuona iltana/yönä löydän hyviä tarjouksia ja ihania kankaita! :)
- Anu K.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi surrauttelukonetta on nostettu pöydälle pitkästä aikaa, ja olen innostunut ompelemaan vaatteita lapsille muutamia blogeja ihailtuani. Harjoittelu menossa, ja sitä varten tarvitaan kankaita... ;)
- Flow -

Anonyymi kirjoitti...

Eka kerta Kankaiden yössä ja ootan tietenki hurrrjia tarjouksia ja mahtavaa meininkiä! :)
Ääpylä

Ratkoja kirjoitti...

Kyllähän hyvät tarjoukset (ja toivottavasti arvonnat ja kilpailut) auttavat pysymään hereillä. Mainio tapahtuma, kiitos sen ideoinnista ja hyvää tulevaa syntymäpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Eka kertaa mukana, mielenkiinnolla odotan hyviä tarjouksia :) -mertsi-

Hanna kirjoitti...

Odotan hyviä tarjouksia ja hyvää mieltä :) Ehkä myös hitunen onnea saisi olla matkassa mukana :)

Anonyymi kirjoitti...

Kankaiden yö, jee! Paitsi, että oon tosi huono valvomaan :), mutta yritetään! Toivottavasti olis jotain hyviä tarjouksia jo alkuillasta. Tai sitten aamusta aikaiseen :). Paljon onnea syntymäpäivän johdosta! -Päivi S Orvokki-

jatta kirjoitti...

Kankaiden yö olisi ja onkin loistava keksintö, mutta yhtä loistava keksintö ei ole että joutuu menemään aikaisn lauantai-aamuna töihin harrasteeseen, jossa vaaditaan jonkin asteista läsnä-oloa, joten yritän alkuyöstä ja aamusta hieman tutkailla ...kukkaron nyörit olisi höllällä jos siellä olisi mitä ottaa, mutta taitaa olla hillittyä minun ostamiset. Enempi odotan arvontoja/kilpailuja joihin rahatonnakin voisi osallistua.

NuppuNeula kirjoitti...

Viimeksi osallistuin myös, ja melkoista hulinaa se olikin. Alkuun tuli kauhealla rysäyksellä kaikkea, niin ettei edes ehtinyt tutkia kaikkea. Salamatarjoukset (voimassa vain vähän aikaa) olivat/olisivat hauskoja. Arvontoja ja kisoja odottelen myös innolla. :)

Eveliina Pirinen kirjoitti...

Osallistun ensimmäistä kertaa kankaiden yöhön, mutta konsepti on tuttu vaippojen yöstä =) Mulla ei oo vaikeuksia pysyä ylhäällä, mutta pakko varmaan jossain vaiheessa mennä nukkumaan, että jaksaa aamulla herätäkin ;)

Matsku kirjoitti...

Ekaa kertaa mukana, jännää, jännää... Ryhmään olen jo liittynytkin.

Laura kirjoitti...

Yö menee luultavasti töissä, mutta toivottavasti ehdin jossain välissä vilkaista tarjouksia, on kuitenkin jo pitkän aikaa tullut selattua kankaita ja olen vielä malttanut mieleni, mutta hyviä tarjouksia ei voi enää jättää väliin. Ja jokusen kommentin luin ja niissä toivottiin postikuluttomuutta niin se olisi kyllä mukava.

Anonyymi kirjoitti...

Mä osallistun toista kertaa Kankaiden yöhön ja nyt kyttäilen tiettyjä kankaita. Tosin, ylläripaketitkin houkuttaa.. En tiedä, pystynkö niitä kiertämään :D
T.wilmina

Julia / Miiinullekko kirjoitti...

Ihana kankaiden yö <3 viimekerralla löysin pehemiän ihanan verkkokaupan ensimmäistä kertaa (:

Toivottavasti tälläkertaa jaksaa jopa valvoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olen vasta innostumassa ompelun ihmeellisestä maailmasta. Päivittäin seuraan monien upeita luomuksia ja haaveilen osaavani tehdä jotain vastaavaa. Vähän väliä käyn hipelöimässä onnetonta kangasvarastoani ja toivon, että ne riittäisivät johonkin mitä haluaisin tehdä, muttei ne riitä. Toivon siis kankaiden yöltä hyviä kangastarjouksia, vaikka yllätyspakettejakin. Toivon myös peruskaavoja, jos sellaista voi toivoa, vaikka lehden tai kirjan muodossa tai ihan irrallaan. Ehkäpä minunkin ompelukset lähtevät sitten vauhtiin.
terveisin KoTi

Hippunen kirjoitti...

Kankaiden yöltä toivon huisin hyviä ylläritarjouksia :)

Johanna Skantz kirjoitti...

Kankaiden yössä ekaa kertaa, lienee viisasta varata läppäri ja termari ja pystyttää tiipi makkarin sängylle. Siinä tunnelmaa kerrakseen. Toivottavasti en mene kokonaan sekaisin, niin kuin pukkaa olla tapana kun hankkii kaikkia ihania kankaita ja varsinkin kun ne ovat valmiina pikkuisten päällä. Ehdottomasti mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Pakkohan se on valvoa kun tällaiseen ensi kertaa törmään ja olen viimein innostunut ja uskaltanut itsellekin ommella vaatteita.

Kangaskaappi vaan huutaa tyhjyyttään sellaisten "aikuismaisempien" kankaiden osalta.

Haaveilen uskalluksesta ommella jotain värikästä itselle!

Salaiset paketit on olleet aina ihania! Toivottavasti verkkokaupat toimii jouhevasti kun tulee rynnistys!

Leppis (leppastiina @ gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Kankaiden yö! Viime syksynä olin juuri ennen kankaiden yötä saanut ompelukärpäsen pureman ja kankaiden yön tarjouksia tuli hyödynnettyä maltillisesti. Intoa on edelleen ja itseluottamusta enemmän, kun itse tehden saa aikaan kivaa ja mieleistä päällepantavaa! Siispä perjantaina kahlaan kaupat ja tarjoukset läpi ja toivon löytäväni jotain mukavaa omiin vaatteisiin.

-Idi- (idiehin(a)gmail.com)

Hertta kirjoitti...

Odotan innolla kankaiden yötä. Viimeksi jaksoin valvoa yli puolen yön. Toivottavasti olisi todella hyviä tarjouksia ja postikuluttomuuksia, joilla voisi perustella muulle perheelle kankaiden ostamisen. Arvonnat ovat myös kivoja.

Anonyymi kirjoitti...

Mie oon ekaa kertaa mukana! Saas nähdä mitä tuleman pitää, pitää seurailla aktiivisesti ja jotain jos löytyisi niin kesällä olisi kiva kässäillä. Tilkkutyöt on mun juttu:)
Terkuin, marika K. Jns

Sirkku Laine, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy kirjoitti...

Kuten monelle muulle myös minulle tämä on ensimmäinen Kankaiden yö ja tämän kommenttiketjun luettuani odotan yötä todella innolla! Jo nyt olen Facebook-ryhmän ansiosta löytänyt useita, minulle uusi kangaskauppoja. Pysyn yöllä hereillä oikeastaan tahtomattani, kun vauva herättää syömään :) Koko yötä ei sentään yleensä valvota, mutta tasaisin väliajoin kuitenkin. Onpahan kerrankin yöllä kunnon puuhaa itselle, kun poika syö! Oikein iloista syntymäpäivää jo etukäteen!

Liisa kirjoitti...

Olen ensimmäistä kertaa ihan oikeasti mukana :): ja odotan jaksavani valvoa, mutta tilaavani harkiten. Joku oikein yllättävä juttu olisi kiva :)

saaraps kirjoitti...

Nyt pitäs saada pidettyä itsekuri shoppailussa. ;) Postikuluttomuus on aika iso pointti että sellasesta paikasta tulee varmaan tilattua. Ja jotain aleja ja yllärijuttuja... Toivottavasti en jaksa valvoa koko yötä :D

Chamimelon kirjoitti...

Odotan postikuluttomuutta ilman alarajoja, jostain syystä ne houkutta eniten tilaamaan. Alet vielä päälle ja jotain aarretta, niin avot! Hereillä pysytään niin kauan kuin jaksaa, vanha vain ei taida jaksaa kovin pitkään ja aamulla sitten jatketaan. :)

Kiva ois myös, jos alet paljastettaisiin yhdellä kertaa, ettei tarviiskaan koko yötä valvoa ja ettei yhtä kangasta myytäs monella eri alella, kellonajasta riippuen.

Mukavaa rahanmeno taitaa olla edessä. :)

Sandra kirjoitti...

Huippukivaa kankaiden yötä odotan, vaikka pystyn valvomaan koko yötä tai edes puoltakaan. Toivon kuitenkin, että jo alkuillasta/yöstä tulee kivoja tarjouksia, arvontoja ja kilpailuja!

Etukäteisonnittelutkin sunnuntain synttärisankarille! =)

Hanna-Kaisa Hirvonen kirjoitti...

Jotain ihania yllärikankaita ja herkkuja sekä arvontoja.

Anonyymi kirjoitti...

Odotan hyviä löytöjä. :)


-Sanni K.-

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa mukana.. Mies ja lapset sopivasti reissussa, niin saa ihan rauhassa hillua. Kivoja kankaita ja arvontoja odotellessa.
ti3183

Anonyymi kirjoitti...

Huokuttelevia tarjouksia., postikuluttomuutta ja miks ei jotain tarjouksia joissa nopeet syö hitaat ;)

innolla odotetaan :)

nim. ingello

Jeeku kirjoitti...

Olin viimeksikin mukana kankaiden yössä ja ehdottomasti tälläkin kertaa. Odotan tarjouksia ja kaikenlaisia uusia kankaita. Viimeksi taisin valvoa kahteen asti, saa nähdä mihin asti tälläkertaa.

Vilippu kirjoitti...

Viimeksi tuli osteltua paljon kangasta kankaiden yössä. Eiköhän ne kukkaron nyörit aukene tälläkin kertaa :) En varmaan jaksa valvoa koko yötä mutta alkuillasta voipi herkästi tulla tilattua jos hyviä tarjouksia löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Ommella en osaa, mutta rakastan kauniita kankaita :)
t.nimim. poropeukalo

Yläpihan Elina kirjoitti...

Tää oottaa kankaiden yöltä kivoja ylläreitä, loistavia tarjouksia ja inspiksiä!

hope kirjoitti...

Kankaiden yöltä odotan uutta inspiraatiota. Olen vasta innostunut taas ompelusta ja haluaisin omella muutakin kuin pipoja. :D

piste. kirjoitti...

Arvontoja ja hyviä tarjouksia odottelen minäkin:)

Lankavakka kirjoitti...

Odotan hyviä tarjouksia, postikuluttomuuksia, arvontoja ja kaikkea muuta ihanaa. Pohja on kuitenkin kukkarossakin, joten arvonnatkin on kivoja. :)

Laura kirjoitti...

Viimeeksi taisin katsella tarjouksia puoleen yöhön ja uudestaan muksun herätettyä kuuden aikaan. Kivoja uusia nettikauppoja löytyi tuon tempauksen tiimoilta. Tältä kerralta odotan kivoja tarjouksia ja arvontoja (jos tällä kerralla vaikka lykästäisi). Kangasvarastot ovat vuoden aikana lisääntyneet aika lailla, mutta nyt on ruvennut ompeluksiakin syntymään, joten ehkä sitä uskaltaa jotain tilatakin.

Sire kirjoitti...

Minunkin mielestäni kankaiden yö on onnistunut tapahtuma. Paljon uusia nettikauppoja tuli viime kerralla tietooni. Taisi olla Pehemiakin yksi niistä. Innolla odotan yön tarjouksia ja yllätyksiä. Koko yötä ei pysty valvomaan, kun on pieniä lapsia. Mutta eiköhän silti ehdi tarpeeksi. Vielä kun ehtisi ompelemaankin!

PikkuViuhti kirjoitti...

Yhtään kangasta ei kaappiin mahtuisi, mutta tietäähän sen miten siinä käy.... :) Toisaalta viimeisimmän kankaiden yön kankaat on jo ommeltu, joten siinähän oiva syy shoppailla, eikö?

Eve kirjoitti...

KAnkaiden yö: viimeksi tuli hamstrattua herkkuja, toivottavasti tänä vuonna herkkuja riittää aamuun asti eikä kaikki lopu hetkessä. pudase@gmail.com

Mia Tourunen kirjoitti...

Viimeksi missasin koko jutun. Nyt koitan ainakin osan aikaa väijyä mukana. Voi olla, että mies ei täysin ymmärrä. Uudet kankaat jo syyhyttää, joten niitä aleen kiitos :)

Laura kirjoitti...

Jännitys tiivistyy. Enää kaksi vuorokautta Kankaiden yöhön! Odotan reiluja tarjouksia, postikuluttomuutta ja rentoa rupattelua. :)

Maru Op kirjoitti...

Kuulin ja osallistun nyt ensimmäistä kertaa kankaiden yöhön ja olen nyt tutustunut moneen mulle uuteen kauppaan joita tulee tulevaisuudessa seurailtua usein verrattuna aiempaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei onnistu ompelu minulta mutta kankaat on tosi kauniita ja niistä tykkään.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a. Aloitteleva kangashullu on vielä varovaisen odottavalla kannalla. Katsotaan kauanko jaksaa ja pystyy perheenäiti shoppailla ja seurata yön ohjelmaa.. Hamstrausta on jo tullut harrastettua mutta taidan silti olla vietävissä. ;)
MekkoPave

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa mukana. Aloitteleva ompelija tarvitsee paljon kankaita, joten toivon hyvä tarjouksia, postikuluttomuutta ja tarpeeksi tuotteita, ettei kaikki lopu heti kesken. Hieman jännittää lähteä taistoon kokeneita napsusormia vastaan :D

-Mimma

E.V. kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
E.V. kirjoitti...

Odotan mahtavia löytöjä kankaiden yöltä. Ihan koko yötä en aio valvoa koska on yhdet synttärit emännöitävänä lauantaina :) Viime kankaiden yössä meni kyllä aika myöhään tai siis aikaiseen :D Hienon perinteet olet aloittanut rouva Pehemiä!

Ceraci kirjoitti...

Viime vuonna taisin olla viimeisten joukossa hereillä. Saa nähdä miten tänä vuonna. ;)

On kyllä ihan mahtava idea tämä Kankaiden yö. :D

Eveliina Kantola kirjoitti...

Eka kertaa mukaan, tuoreena ompeluhulluna. Johan tuota kaappia on täytettykin, mutta jos ois jotain must-ihanuuksia tarjouksessa ja postikuluitta niin...! Ja ylipäätään kiinnostaa millainen tämä mystinen kankaiden yö on! Valvominen ei ole mulle mikään ongelma, helposti voi mennä kolmeen-neljään ilman mitään syytäkin :D Pitää siis toivoa jotain pika-arvontoja tms. epäinhimillisiin aikoihin, ettei muut ole hereillä. En minä muuten mitään voita kuitenkaan! ;D Ja pitää sopia miehen kanssa etukäteen, että mun ei tarvii aamulla sitten nousta tytön kanssa :)

Leea kirjoitti...

Minä toivon ja odotan kivoja tarjouksia (keltainen sydän, ah, niin ihanaa..) ja postikuluttomuus nyt aina on kiva :)

AnuLou kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan kankaiden yötä, koska aiemmin en ole ollut mukana :) Lukemani perusteella mahtava juttu!

Tanja kirjoitti...

Jännityksellä odotan ensimmäistä Kankaiden yötäni :) Saas nähdä, kuinka myöhään sitä jaksaa valvoa... Onneksi (?) nuorimmainen herää aikaisin, on aamutunteinakin sitten vielä aikaa shoppailla.

Lintuemo kirjoitti...

Ekaa kertaa osallistumassa kankaiden yöhön, joten tokihan se nyt on jännää ihan vaan siksi. :D Kukkaronnyörejä pitää aina vahtia, mikä rajottaa kankaiden ostoa noin normaalisti, niin oishan se kiva löytää jotain huippukivaa huippuhintaan. :)

Nipsu kirjoitti...

Ekaa kertaa mukana kankaiden yössä. Ompelukärpänen on taas pitkän tauon jälkeen iskeny uudelleen ja mikäs sen parempi tapa kuin ruokkia sitä uusilla ihanilla kankailla :) Kankaiden yö kuulosti mahtavalta idealta ja kun muu porukka (lapset ja mies) lähee mummolaan niin ei tämän parempaa saunaa olekaan.. Vain pienin 5kk ikäinen yökukkujani jää kanssani vahtimaan loistavaa yötä :D

Anna-Maija kirjoitti...

En ole kovin hyvä valvomaan, mutta yrittää täytynee :) Nyt äkkiä ompelemaan entisiä pois että mahtuu uutta tilalle!

justbuzzing kirjoitti...

Kankaiden yö, kumpa voisin osallistua, vaan ei :-( Toivottavasti muut saavat nauttia ihanista kankaista!

Helena kirjoitti...

ooh vau, tällainenki tapahtuma! Ihan huippu idea! Nyt voisin samalla kertaa menettää sekä Kankaidenyö- että nettikaupasta kankaiden osto -neitsyyden. Sitä odotellessa, vaikka aika heikko olenkin valvomaan.

Annu kirjoitti...

Viimeksi nukuin ohi kankaiden yön vahingossa, nyt "kätevästi" pikkuinen kolmikuinen pitää huolen että yöllä heräillään. Syöttöjen ohessa saattaa eksyä kankaita ostoskoriin! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kankaiden yötä olenkin jo odotellut. Nyt olisi tarvetta tilata vielä muutamaa trikoota t-paitoihin. Huomen iltana kun saan lapset nukkumaan niin eikös vain tilaus vetämään. T:päivi Kinnulasta

Anonyymi kirjoitti...

Ihka ensimmäinen kankaiden yö, jännittävää!! 3kk ikäinen pikkuneitokainen vaatii yöllä välillä oman huomionsa mutta eiköhän tämä mamma hereillä pysy :)
-Jenni-

Sanni kirjoitti...

Viimeksi kankaiden yö meni ihan ohi, joten en oikein tiedä mitä odottaa :). Kauaa en pysty valvomaan, kun kotona on vauva, joka herättelee pitkin yötä ja herää lopullisesti ennen kuutta. Mutta ehkä se aamu onkin minulle otollisinta aikaa osallistua!

Sanna kirjoitti...

Viimeksi olin reissussa ilman nettiä ja se jäi harmittamaan..
nyt pakko valvoa kahvin ja päikkäreitten voimalla mahdollisimman myöhään ;)
Odotan yrityksiltä tuntuvia alennuksia, mukavia arvontoja :)
Onneksi on töissä rauhallinen aika niin voin rauhassa suunnitella mitä ihanaa sitä alkais ompelemaan :))

Jaana K. kirjoitti...

Edellinen Kankaiden yö meni minultakin ohi reissun takia, joten innolla odotan mitä tuleman pitää. Koko yötä ei varmaan pysty valvomaan, kun lapsi herättää täsmällisesti kuudelta aamulla. Siis toivonkin tarjouksia myös meille aamuvarhaisille :)

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 236   Uudempi› Uusin»