maanantai 8. huhtikuuta 2013

Taidon ja käsityön viikko 8.-14.4.2013 Onnea, Pivikki!

Randomin mukaan kangaspaketin voitti Pivikki. Onnea!


Taidon ja käsityön viikon kunniaksi pikku arvonta.
Jos haluat osallistua, sinun tulee  kirjoittaa tämän blogipostauksen kommentteihin jotain käsitöihin liittyvää. Jos kommentoit anonyyminä, ole hyvä ja käytä jotain nimimerkkiä.

Olisin tosi iloinen, jos kävisit tykkämässä Pehemiän Facebook-sivuista täällä: https://www.facebook.com/pehemia#  ja jakaisit Pehemiän Facebook-sivu omalla sivullasi.


Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.4. klo 24 saakka.
Arvonnan voittaja saa kuvan kangaspaketin. Voittaja voi halutessaan toivoa sinisävyistä pakettia.
Julkaisen voittajan tässä blogissa maanantaina 15.4.
Onnea!

338 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 338 / 338
Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Ompeluinto vain yltyy kun tullut niin paljon ihania uusia kankaita tarjolle. Olispa ihana paketti kankaita! -Outi-

pikku-olga kirjoitti...

Aivan ihana palkinto. Voi, tulisipa se meille! En tiennytkään, että meneillään on oikein teemaviikko. Sen kunniaksi olisi otettava loppuviikoksi kova kiri ompelurintamalla.

Nimimerkki Heidi S.

Aurinkoinen kirjoitti...

Hurahdin ompeluun tsi-vaippojen kautta ja nyt saumuri surisee säännöllisesti lastenvaatteiden kimpussa. Ihanat, pehemiät kankaat houkuttelevat jatkamaan mahtavaa harrastusta!

Anonyymi kirjoitti...

Yläasteen kässänope osasi viedä kaiken ilon käsitöistä! Pitkään välttelin käsitöitä mutta kun itse kasvattaa ja tekee ruokaa, askartelee ja taiteilee niin käsille tartti jotain pehemiääkin tekemistä. Opettelin sitten itsekseni kutomaan ja virkkaamaan. Ja ompelukonekin on saanut hupun alta tulla esiin. Ja olisihan tuossa kangaskasassa käsille näpräämistä. *Groundhill*

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kankaita, sopis niin hyvin meidän pojille sinisävyisinä. Kiitokset muuten viimeisimmästä paketista + asiakaspalvelu on 10+. Laura O

Janiika kirjoitti...

Mukana! Sain tänään takkini valmiiksi =) Seuraavaksi voisin ruveta leikkelemään tuota kuvan kasaa =D

Rouva Pehemiä kirjoitti...

Oi, kiitos mukavista kommenteista.
Olen myös iloinen uusista Pehemiän facebook-sivujen tykkääjistä <3

VadelmaKarpalo kirjoitti...

Nyt on kevään kunniaksi tullut haalittua kankaita ja kokovajan putkahteleekin toinen toistaan herkumpia tarjolle.
Vaan onpas tässä onneksi aika paljon tullut ommeltuakin :)

*Sussuli* kirjoitti...

Ihana kangas paketti =) toivottavasti se löytäisi arvonnan myötä meille!

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä kaikkea kivaa noista kankaista saisi tehtyäkään lapsille kesäksi. Raita- ja pallokankaita tulee harvemmin hankittua, joten noille olisi kangaskaapissa tilaa :)
Heidi L. Kouvolasta

Riikka kirjoitti...

vau mikä paketti! ottaisin tosin sinisävyisenä, saisivat pojat taas uutta vaatetta ;) vaikka olishan tuo punainenkin aika kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa tosi kiva voittaa kankaita varsinkin tuossa pinossa näkyviä, jotka ovat ostoslistalla nollatilin ollessa päällä. Ideoita olisi vaikka muille jakaa ;) Aurinkosita kevättä ja hyvää alkavaa lomaa rouva Pehemiälle!
- Rytariikka

Satu kirjoitti...

Olisipa enemmän aikaa tehdä jotain ihania ompeluksia taas... "pieni" kangaspaketti saattaisi kyllä piristää ;)

jonskulainen kirjoitti...

Tuo tulisi tarpeeseen 3 tytön perheessä.. Vanhimmat alkavat jo itsekin kiinnostua käsitöistä, kai se käsityö/ompelugeeni ei hyppääkään tässä tapauksessa yhden sukupolven yli!

Ansku kirjoitti...

Ihanan näköinen kangas paketti!Täytyy kyllä kokeilla onneaan josko sattuisi onni myöden. : )

Tintti. M kirjoitti...

Ompelu on niin mukavaa, kaikista kivointa on se, kun oma tyttö 2v häärää äitin kanssa ompeluhuoneessa, 'mittailee' kankaita ja miettii mitä oppeltaisiin.. ;) Ja se vilpitön onnen huokaus kun saadaan valmista: 'Ihana!' :) terv. Tintti. M

Pivikki / Onnenmuruja kirjoitti...

Kelpaisi nuo kankaat minullekin, vaatetusartesaanille jota ompelukärpänen puraisi kymmenen vuoden tauon jälkeen :) Pehemiästä olen tykännyt jo pitkään <3

Niina kirjoitti...

Ihana kangaspaketti! Olisi kovin mieluinen. Nettikauppasi on tosi kiva, nopea toimitus ja ystävällinen palvelu. Käyn jakamassa sivusi fb:ssa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin raikas paketti, ai että! Vaikka olen vasta aloitteleva ompelija, innostuin heti kun kuvan näin! Ja fb:ssä liityin heti seuraajien joukkoon. :) Kevätterveisin Noviisi-Pave

Anonyymi kirjoitti...

Maailmassa monta on iiiihaaanaa kangasta, ne hämmästyttää, ihastuttaa pientä ompelijaa... :)
-Anri-

laivakissa kirjoitti...

Käsityöt on parasta terapiaa <3. Heti alkoi mielikuvitus lentää: mitä noista ihanista kankaista ompelisi!

Anonyymi kirjoitti...

Maailmassa monta on iiiihaanaaa kangasta, ne hämmästyttää, ihastuttaa pientä ompelijaa...:)
-Anri-

Handmadebykatri kirjoitti...

Ihana palkinto, joten osallistun. Ompelen itse lähes joka päivä. Ihana kun kesä tulee ja saa alkaa ommella kesävaatteita! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mullekki kelpais nuo :P
Nämä Pehemiän pehemiät paketit on aaaiiivan ihania. Ja niitä tuolta jo jotain löytyyki mutta lisääki pitäs saada ja niitä pitää hypistellä pitkään ennen ku raskii alkaa edes leikkelee ja ompeleen :)

Sanna Piippolasta

Anonyymi kirjoitti...

Pahemmanlaatuinen ompelukärpänen on puraissut. Kankaita on jo tullut hamstrattua, mutta nää olis kyllä aika kivoja :)Eli arvontaan mukaan.
Nim. ti3183

Lyydia kirjoitti...

Aivan loistava paketti kesävaatteiksi meidän terminaattorille (3v) ja rivinraudalle (1v) :) Näen silmissäni jo ainakin t-paitoja ja shortseja! Kaikki peukalot ja varpaat ristissä nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Tälle paketille löytyisi hyvä koti täältä! --Jenis--

Mia kirjoitti...

Nuorempana vannoin etten enään ikinä ompele mitään. Mutta kuinkas kävikään :) Noista kankaista saisi vaikka mitä aikaiseksi!

Anonyymi kirjoitti...

Vasta olen ompelushommat aloittanut omille lapsille. Mukavaa ja hyödyllistä ajanvietettä. Vaikeaa vaan on valita kankaita, kun tarjonta on niin runsasta :-) Pehemiällekin on lähdössä tilausta, kunhan saan päätettyä, mitä ottaisin... Jos tuon paketin voittaisin, olisi asia taas vähäksi aikaa ratkaistu :-)

Terveisin: Tini Nieminen

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava kangaspaketti! ja mielenkiintoinen blogi! Tämä supisteleva kolmen lapsen äiti ilahtuis tällaisesta paketista. T.Ansku Hammaröstä

Anonyymi kirjoitti...

Kangaspaketti <3 Neitin kesävaatetus olis aika makea nuiden kankaiden myötä! Päässä muhii jo monta ideaa, mitkä on pakko toteuttaa! :)

-Maijsa

Jukka kirjoitti...

Mukana! Ihania kankaita. Olisivat kyllä aika herkkuja. Miun on varmaa ostettava raitaresoreita Pehemiältä, ku on visioita päässä. :)

Jukka kirjoitti...

Ja mä sitten osallistuinki näköjää miehen nimissä eli oikeesti Jukka on Eve...

sanne kirjoitti...

Täällä yksi täysin ompeluun tärähtänyt, vaikka sitä tuskin kouluaikainen käsityönopettaja uskoisikaan :D tuosta pinosta saisi vaikka mitä kivaa itselle ja pienille ;) eli arvontaan osallistun, Sanne Piikkiöstä

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kankaita.Núista voisi taikoa kaikkea kivaa. T:Anna Y

Vallu kirjoitti...

Aion ommella pipoja tänä kesänä: maasta se pienikin ponnistaa. :)

Unknown kirjoitti...

Oi, että miten ihanan pehmoisen näköisiä kankaita! :)Pienet taaperotytöt oisivat varmasti yhtä tyytyväisiä kuin kuvan neitikin, saatikaan sitten minä, joka niistä pääsisi toteuttamaan vaikka mitä kaunista. :)

Anii kirjoitti...

Lastenvaatteita olen ommellut lähinnä trikoosta ja collegesta, paketin myötä tutustuisin myös minulle uuteen ja jännittävään joustofroteeseen. :)

Merja kirjoitti...

Voi, miten ihana voitto! Käsityöt ovat kivaa vastapainoa työlle, jossa ei näe konkreettista työn tulosta!

nanna kirjoitti...

Ihana läjä! Pitääkin lähteä pois koneelta notkumasta, jotta ehtisi ommella jotain nuppuselle. :) Meidän neidille sopisi hyvin juuri nuo raidat ja pallot.

Anita kirjoitti...

Ompa ihania kankaita ♥. Nyt olis koneita millä kokeilla. Oman ompalukoneen ja saumurin lisäksi pöydälle muutti lahjoituksena saadut vanha ompelikone (tähän asennan tilaamani kantinkääntäjän) ja saumuri.
Sivusta tykätty ja jaettu eli osallistun arvontaan.

Anonyymi kirjoitti...

Maailmassa monta on iihaanaa kangasta, ne hämmästyttää, ihastuttaa pientä ompelijaa...:)
-Anri-

saaraps kirjoitti...

oi miten ihana läjä, heti syttyi ideaa, mitä nuista tekisin. Varmasti käyttöä löytyisi. Ompeluksia tehdään enempi fiiliksen mukaan. <3 Olen facebookki fani ja jaetaanpas vielä sielläkin ;). -saaruskas-

Markka kirjoitti...

Tuota paketista tulisi ihania vaatteita pojalle joka ei enää niin jaksa innostua kaikenkirjavista kuoseista! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Todella ihania kankaita, niistä tuli heti suunniteltua vaatteita. Poikakuosit ainakin meille kelpaisivat, miksei nämäkin (vaikka itselle) :) -Mindezin-

Anonyymi kirjoitti...

Voi kunpa saisin nuo kankaat kotiini. Tänään alkoi äitiysloma, eli pitkästä aikaa olis taas aikaa ommella.-AnskuT

Satu kirjoitti...

Mukana arvonnassa. Lapsille ompeleminen alkoi Nalle-vaipoista, joihin ihastuin. Kestovaipoista on siirrytty lastenvaatteisiin ja kotiäidin onnea on ollut oppia jatkuvasti uutta sillä saralla. Kuka olisi uskonut vielä neljä vuotta sitten, että lapsillani on nyt laatikoissa paljon itse ommeltuja vaatteita.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistu arvontaa, olen tykännyt Fb-sivusta.
Mulla on poika ja viimeksi tilasin Pehemialta Kalastajatrikoota. Mutta kaikenlaiset kankaat kelpaa, sillä nyt poltettelee myös omien vaattieden suunnittelu ja ompelu. Ainoa ongelma tämän haaveen toteuttamisessa on aika, mutta jospa sitä taas järjestyis.

Kukkuu2012@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Olispa ihana kangaspaketti, just mietin, että tarvisin aivan välttämättä sitä alimmaista kangasta. Vaikka ainahan tarvii kaikenlaisia uusia kankaita.
-anita

RiikkaKoo kirjoitti...

Oi mitä herkkukankaita! Niistä syntyisi kyllä kaikkea kivaa muksuille; eikä tarvisi unohtaa äitiäkään! :) Mukana siis arvonnassa!

Villakissa kirjoitti...

Ihan ensiksi kiitos tuosta yllä olevasta vaippulin ompelu -postauksesta!:) Ohjeet tulevat enemmän kuin tarpeen: kerään yhä rohkeutta kokeilla ensimmäistä sisävaippaa jo kohtakohta pian syntyvälle käärölle... Tytölle kun tein aikanaan vain "helppoja" sisätäyttöjä.
Niin, eli tulisi noille kankaillekin lisäkäyttäjä, tai siis niistä ommelluille juttusille:)

Mukavaa pian alkavaa lomareissua!

Antsubantsu kirjoitti...

Ihana arvonta :) tykkäilin! Pehemiältä on tullu jo useampia kangaspaketteja, ja palvelu on ollut aina erittäin hyvää <3 Poikasen lempiväri on punainen, joten näistähän taikois vaikka mitä pienelle palomiehenalulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kankaita! Noin vuosi sitten innostuin kaverin suosituksesta ompelemisesta ja kävin lainaamassa kirjastosta ensimmäisen Ottobre-lehden. Siitä se sitten lähti. Nyt olen ihan hurahtanut tähän touhuun, selailen nettikauppoja ja ihailen kaikkia uusia kankaita. Viime viikolla sain oman saumurin. Kyllä ompeleminen on mahtavaa!
Terv. Viki

Unknown kirjoitti...

Oi, ihania juttuja ja kyllä pitää ekaa tilausta laittaa tulemaan kun löysi tälläisen kaupan ja bloginkin siinä sivussa :)

Anonyymi kirjoitti...

oi miten tuommoinen pehemiä paketti olisi ihanaa kotiuttaa tänne.. en ole sitten yläasteaikojen ommellut ja nyt iski innostus, että lapsille tahdon jtn ihanaa ommella. ompelukone ja uusi ompelupöytä odottelee seuraa :)

äiti neläjälle :)

kaija kirjoitti...

sain juuri ompelukoneen lahjaksi perheeltä, olis mukava päästä kokeilemaan näillä kankailla.

Jennifer kirjoitti...

Hurahdin ompelemiseen reilu vuosi sitten eikä loppua näy :) Kovaa kyytiä olen ommellut kesää vaatekaappeihin ja ideoita pursuaa vain lisää! :)

Iina kirjoitti...

Oih kun ihana palkinto! Oon hiljattain innostunut enemmän ompelusta ja tälläinen kangas pino olis tarpeen! :)

-K- kirjoitti...

Oi, mitä kaikkea pehemiää noin pehemiästä paketista saisikaan surauteltua!
-K-

Unikuu kirjoitti...

heeh. kiva arvonta. meille ei kyllä mahtuisi yhtään enempää kangasta.. :D

Mirkka kirjoitti...

Oi miten ihana paketti!

Ompeluun liittyy itku, hammastenkiristys, ratkoja, saumurin ja ompelukoneen ohjekirjat, turhautuminen ja sitten se onnistuminen, jonka jälkeen kaikki nuo ensin mainitut unohtuvat <3

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihanan laadukkailta kankailta tuo pino. Sinisävyistä pojalle, 1v9kk joka tarhassa ylpeänä silittelee puseroaan ja sanoo että "äiti teki" <3 Äiti kun nyt vasta on innostunut hänelle ompelemaan.

Nimim. Ihanan pojan äiti <3

lallatilaa kirjoitti...

mukana arvonnassa :)Punasävyiset kankaat on hienoja! pallokangas erityisesti sellainen, jota tilaan seuraavaksi kunhan jotain tilaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kankaita.

-TuijaTö-

Puuhasteleva muori kirjoitti...

On kyllä aivan ihana paketti! Minulle ompelu on henkireikä ja tapa saada lapsilleni sopivia ja mielekkään näköisiä vaatteita. Kun isojen tyttöjen kanssa aletaan siirtyä sinne 128-> puolelle, ei vaatteet vastaa oikein mielikuvaa kohta kuusivuotiaan vaatetuksesta, neiti kun on huikean pitkä. Näistä saisi ihania rock-vaatteita myös ekaluokkaansa lopettevalle esikoiselle, sekä pirteää piristystä yksivuotiaan tyttösen vaatekaappiin.

Sandra80 kirjoitti...

Ihana kangaspaketti.kesävaatteet lapsille tulis noista :)

Anonyymi kirjoitti...

Käsityöharrastus vasta aivan alussa, olisipa ihana starttipaketti ja punaisena tietenkin! Myu

Retrokas kirjoitti...

Ooh, aivan ihana pino kankaita! Mukana arvonnassa! =)

Laura_P kirjoitti...

Onpa ihana kangaspino. Noista saisi ommeltua niin tytölle kuin pojallekin kesäisiä raikkaita ihanuuksia. Tulisi aikas söpö sisaruspari, kun tekisi molemmille jotain samantapaista mutta silti erilaista.

Mari kirjoitti...

Upea kangaspino. Tuosta loihtisi jo omille tyttärille ihanat kesävaatteet! Ja itse tekemällä vaatteista saa tietenkin uniikit :)

Arvontaan mukaan siis!

Unknown kirjoitti...

Ompelu on ihana tapa karata kiireitä ja stressiä, luoda jotain kaunista tai hauskaa joka ilahduttaa pientä prinsessaani. Tuosta herkkupinosta saattaisin saada itsekin uutta päälle pantavaa. :) Aurinkoista kevättä ihanan blogin pitäjälle <3
-Auli

Unknown kirjoitti...

Oih ihannuus! Toi kasa täydentäisi aika hyvin sitä jatkuvaa pilkku- ja raitatarvetta. Ompelin ekat vaattet 2009 kun esikoinen syntyi, ja siitä se mopo sitten karkasi käsistä. Nykyään ompelen melkein kaikki lasten vaatteet ja suurin osa omista myös. Ihana harrastus, tai elämäntapahan se oikeastaan on.

Tiia kirjoitti...

Käsityöt on parhaimmillaan terapiaa, laatuaikaa itsensä kanssa. Pahimmillaan käsityöt aiheuttaa harmaita hiuksia ja sykkeen nousua.
Harmittavaa kyllä, kerran kun kokeilee niin koukkuun jää ;)

ALou kirjoitti...

Ihana kangaspaketti, tuostahan ompelisi vaikka ja mitä kivaa lapsille. Ompelu on mukavaa puuhaa. Osallistun siis arvontaan, kun palkinto on todella ihana!

Sanna kirjoitti...

Ompelu: suurperheen äidin omaa aikaa ja Terapiaa isolla T:llä :)

Henna S. kirjoitti...

Olisipas mukavaa päästä ompelemaan tuosta pinosta. Voisinpa rohkaistua tekemään jotain itsellenikin :)

aino-maria kirjoitti...

Ihania kankaita <3
Kevään tullen ompelupörriäinen purassut taas oikein kunnolla ja ei juuri valmistuneesta ompelunurkkuksestakaan varsinaisesti haittaa ole ollut :) Ihana kun on oma pieni tila missä touhuta eikä tarvi aina nostella ja kantaa koneita keittiön pöydälle ja siivota heti jälkiänsä pois vaan voi jättää ompelukset odottamaan huomista :)

Lissu kirjoitti...

Kyllähän tuollaisesta pinosta näissä käsissä syntyisi vaikka mitä :)

TeeaKerttu kirjoitti...

Voi kuule miten ihana kangaspaketti, pistää kotiompelijan sormet syyhyämään:). Tämä kotiäiti rentoutuu ompelemalla vaatteet omille lapsilleen ja myös veljen lasten vaatekaapit noista mukavasti täyttyisi.

Riihitonttu kirjoitti...

Mukana!! :)

AnneH kirjoitti...

Oi, olisi ihana ommella kesäksi jotain itselle. Lasten kaapit pursuaa itsetehtyjä vaatteita, mutta äidin kaapista niitä ei (vielä) löydy. :)

AnneH

Mirka kirjoitti...

Ehdottomasti mukana!

Ompelu aivan ihana oma rentoutumiskeino. Ja kaiken lisäksi kehityksen ja onnistuneet ompelut on kiva nähdä käytössä :)

iolePiole kirjoitti...

Voi mitä herkkuja kankaita <3 Selkeät värit ja hieno oivallus, siitä syntyy kaunis vaate . Tämä paketti tulisi todella tarpeeseen :) Osalisun siis !!

Manda kirjoitti...

Oijoi, olisipa ihana saada tuollainen pehemiä sylillinen! Mietin jo mitä kivaa kouluvaatetta noista saisikaan pojalle, ovat niin hänen värejään. Toki itseä ja tyttäriä unohtamatta.

Ompelussa ihan parasta on se että saa oman näköisiä ja kokoisia, käyttöä kestäviä vaatteita ja onhan se luovuuden purkaminenkin ihan mukavaa. :)

Tuulia kirjoitti...

Kankaat ja ompelu on koukuttavaa puuhaa. Ilman tätä ihanaa harrastusta ei osaisi enää olla ;)

adeve kirjoitti...

Oma ompeluinnostukseni oli hukassa vuosia. Lasta odottaessa ompelin vielä vauvanvaatteita, kantotakkia, hoitolaukkua, mutta vauvavuoden aikana kaikki jäi.

Tässä välissä löysin neuleblogit. Innostuin uudelleen neulomisesta, opettelin jopa kehräämäänkin. Neulepussukka kulkee aina mukana ja pari silmukkaa ehtii aina neuloa...

Lapseni täyttää nyt kymmenen ja päätin viimeinkin kaivaa ompelukoneeni naftaliinista. Tämähän oli helpompaa kuin muistinkaan! Saumuria minulla ei vielä ole, mutta siihen ei varmaan enää kauaa mene - sen verran hankalaa on saada trikoosta siistejä saumoja ompelukonella...

Millamari kirjoitti...

Puhun usein ompeluterapiasta, se on mun hoitomuotoni ja vastapainoni töille. Terapian tulokset ilahduttavat sekä tekijää että käyttäjäänsä useimmiten pitkään.
Mukana arvonnassa kiitos :-)

piste. kirjoitti...

Ihanan porteitä väriyhdistelmiä. Näitä kaipaa aina muksuille vaatteita tehdessä:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kankaita. Noista kankaista riitäisi hyvin aloittelevalle ompelijalle ja sen viidelle tytölle :D /Eeva

Anonyymi kirjoitti...

Ompelukone tuli juuri huollosta, joten nyt olisi tarvetta kankaille. 4 ja 6v pojille kesävaatteita... TerhiM

Heidi kirjoitti...

Viime hetkillä mukaan! Käsityöt ovat terapiaa, mielen ravintoa parhaasta päästä :)

Laura kirjoitti...

Ihania kankaita! Itse sain taas vauhtia ompeluihin, kun sain koneet huollatettua. Nyt kelpaa taas surrutella ja useampia projekteja onkin tekeillä.

Noranda kirjoitti...

Mielettömän ihana voitto paketti! Tällä hetkellä mulla on hirmuinen himo ommella ja itselleni. Lapsilla on mukavasti vaatetta, mutta omat käyttövaatteet alkavat reikiintyä ja kulahtaa. Kohta nuo omat (isot palat) kankaat on käytetty ja voin taas siirtyä ompelemaan muksuille ;)

irinka kirjoitti...

Oi, kankaita ei ole koskaan tarpeeksi, näistä voisi ommella vaikka mitä!

Mukana arvonnassa siis!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mitä kankaita! Siskontytöille sais tehtyä noista vaikka mitä hienoa.

nimim. täti M

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi pikkutylleröä saisi tuosta kasasta monta ihanaa kesävaatetta! Jospa se arpaonni joskus suosii minuakin :) -manta-

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

Suuresti innostunut ompelija olisi kiva saada tollanen kangaspaketti!!

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa kiva voittaa. Kaavat on jo valmiina ja sakset teroitettu :)


LauraSaukkonen

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kyllä ihana päästä ompelemaan noista kankaista. Mielikuvissa jo on, mitä noista tekisin! :)Elina L.

Anonyymi kirjoitti...

Parin vuoden tauon jälkeen houkuttaisi taas alkaa ompelee, noista kankaista mielellään ompelisin tytöille jotain kivaa :) -mertsi-

Anonyymi kirjoitti...

Oi...Ihania kankaita ja ihana (minulle uusi tuttavuus) kangaskauppakin löytyi!

nim.merkki Katjuusa1234

Saara kirjoitti...

Hetkeksi tulin istahtamaan koneelle ompelun välissä. Seuraavana sunnitteilla pipo-ompelua. Arvonnassa mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihania pipoja ja muita juttuja tuostaa pinosta saumurilla surauttelisi =) Siskon pienelle tyttövauvalle ainakin jotain. Arvontaan osallistun siis =)
T:KatjaK

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihania pipoja ja muita juttuja tuostaa pinosta saumurilla surauttelisi =) Siskon pienelle tyttövauvalle ainakin jotain. Arvontaan osallistun siis =)
T:KatjaK

Anonyymi kirjoitti...

Syksyllä olen aloittanut ompeluharrastuksen ja täysin hurahtanut <3 Kahdelle pojalleni valitsisin ehdottomasti mieluummin kuvan punasävyisen paketin :)
-ääpylä

Yläpihan Elina kirjoitti...

Ooh mikä kangaspaketti! Ihania raikkaita värejä! niintähän tulisi jos jonkinlaista kesävaatetta meijän mäen viipertäjille.. :)

Mirkku kirjoitti...

Perjantaina meille syntyi pieni poika. Ompelin viimeksi tiistaina, tänään pääsin kotiin. Ja arvaa vaan, kuinka kauhian kova hinku on ompelukoneen ääreen! No tekemistä ainakin riittäisi ompelukoneiden ääressä, sillä kaksi isompaa lasta ovat olleet 4400g ja 4050g, nyt tulokas on vain 3400g. eihän meillä niin pienelle vaatteita ole :D Tuosta kasasta saisi vaatteen jos toisenkin pienokaista lämmittämään <3

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan näköinen kangaspaketti. Näistä voisi ommella vaikka mitä kesää ajatellen : )

Mukana,
Minta

Anonyymi kirjoitti...

Oi, tämä paketti tulisi varmasti poistamaan tiukassa olevan ompelujumin, niin ihana pino on että ajatukset siitä mitä tekisin on jo valmiina.. Tais jo vähän auttaa tää kirjotuskin, sillä taidan suunnata ompsuun, ainakin suunnittelemaan, kiitos! :D Nim. Pampula

Jeeku kirjoitti...

Ompa ihania ja raikkaan värisiä kankaita, niistähän saisi jo vaikka mitä kivaa aikaiseksi.

Eve kirjoitti...

Jos vuorokaudessa olisi kaksi lisätuntia, käyttäisin ne ompeluun. Ihana kangaspaketti :) pudase@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa tuosta palkinto-kangaspaketista aika moneksi hienoksi vaatteeksi. Tiedän jo osasta kankaista, mitä teen jos voitan. :) Olen aloittanut omalle vauvalleni vaatteiden tekemisen hankkimalla ihania kankaita ja kaavalehtiä sekä ihan kokonaisen kaavapaperirullankin investoin. Siinäpä sitä ihanaa ja hyödyllistä tekemistä. <3
Terveisin Inkerin äiti

gettingstronglife@gmail.com kirjoitti...

Suurr, surr. Joka päivä ja joka ikinen yö...no ei ihan kuitenkaan, mutta melkein, täällä ommellaan siis useín ja paljon :)

Pikku-Ukkosten äiti kirjoitti...

Ompelujumi vaivaa, mutta tuollaisella paketilla ne pahimmat jumit aika varmasti irtoaisivat ;)

siilis-kaisa.blogspot.com kirjoitti...

kankaita ei ole koskaan liikaa :) osallistun arvontaan.

Kiusa kirjoitti...

Isäntä ilmoitti juuri viime viikolla, ettei nyt tartte hetkeen ostella kankaita tai lankoja..mutta siis eihän se nyt sitä koskisi että jos jotain voittaisi! Ompelusormet syyhyää.. tällä viikkoa olen yhden ihanan pehmiän pipon ja muutaman kestovaippaimun ehtinyt pitkästä aikaa ompelemaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voih, ihania kankaita ja Rva Pehemiä on ihana myös!

t: Minna
ps. Sandralta terveisiä!

Eija kirjoitti...

Voi miten upea paketti. Aina silloin tällöin täällä tulee vilkuiltua, mut enpä ole kommenttia aikaseks saanut jättää. Noista sain mein pikkumiehelle jo vaikka minkälaista vermettä. Mukana arvonnassa ehottomasti

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa ihanaa voittaa tämä herkkupaketti :). Tästä tulisi ihania kesävaatteita sekä lapsille, että itselle :)

Nimim. Heli H

joska kirjoitti...

Osallistun arvontaan, pehemeille paketeille on aina käyttöä. :)

Laura Vikiö kirjoitti...

Ihania kankaita, noista ompelisin heti monta ihanaa juttua. Itselle tuubihuivin ekana ja tytölle kans!

Anonyymi kirjoitti...

Ompelu on ihanaa välillä myös hermoja raastavaa, valmiiksi kun vaatteen saa on hymy silloin valloillaan ;)
-katjah-

Leena kirjoitti...

Oih, olisi ihana tällainen paketti saada omiin ompeluksiin. Aika kortilla, mutta aina yritän jotain pientä saada joka viikko ommeltua :)

Anonyymi kirjoitti...

Yksi rentouttavimmista puuhista on mielestäni ompeleminen. Käsillä tekemistä ei voita mikään :) - nAnuLi

mamiliini kirjoitti...

Oi mikä hurmaava arvonta! Olisipa ihana ommella näistä tulevaan kesään. -mamiliini

Sonja kirjoitti...

Mukana arvonnassa ja tykätty sivuista:)

Oi kun ihana pino kankaita ja tietäisin jo muutaman projektin jonka noista aloittaisin:) Kesää odotellessa täytyisi nyt paneutua noihin kesähepeneisiin..:D

Kivaa kevään alkua!

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei pääse ompelemaan, niin alkaa pipo kiristää. Ja kevään hiipiessä hitaasti tännekin minut on vallannut raitamania. -
Riikka T.

Unknown kirjoitti...

Oi joi, heti tuli visio mitä näistä voisi ommella :) Merihenkisiä vaatteita pojalle, äidille ja isille!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Noista ihanista kankaista ompelisi meidän typylle paljon ihanuuksia. Olisi kiva päästä suunnittelemaan noista kaikkea pientä ja isompaakin kivaa. T. Milla Torittu

Emmi kirjoitti...

Ihania kankaita! Noista keksisi vaikka mitä ommeltavaa ;)

Seidi kirjoitti...

Ihania kankaita :)
Nuo raitaresorit on huippuhyviä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ompelu on ihanaa ja yllättävän helppoa ;) kun haluaa jotai tarpeeksi niin kyllähän tuo oppii. kiitos blogista josta saa inspiraatiota :) Nimim. Sirtsu

Anonyymi kirjoitti...

ompelu on iso onni. T:Tuire L

Kisti kirjoitti...

Tällä ihanalla kangaspaketilla saisi hyvin ommeltua kummitytölle vaatetta, kangaskaapin kankaat kun ovat liian lyhyitä pätkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisesta pinon päällimmäisestä pilkkukankaasta aloittelin viime kesänä tytölle mekkoa, ja keskeneräisten laatikkoonhan se jumitti kunnes kävi jo pieneksi. Jospa nyt osuisi arpaonni kohdalle, ja saisi tyttö tälle kesälle tarpeeksi ison mekon :)
-Johanna U

Anonyymi kirjoitti...

Voi, että olisipa mukava voittaa nämä omaksi. Hyviä peruskankaita, mitkä rimmaa monen kanssa. Näistä sais tytölle ja pojalle monta mukavaa käyttövaatetta! Arvonnassa siis mukana!

t.ana

Meemu kirjoitti...

Käsityöalan yrittäjänä minulla tuppaa monesti ne omat ompelut jäämään vähiin (tyyliin; ei suutarin lapsella kenkiä oo). Tuosta paketista olisikin mukava ommella ihan omia juttuja tyttärelle :)

Vilippu kirjoitti...

Päivittäinen ompelu hetki, tuo ihana piristys arjen keskellä :) Kankaat tulisi tarpeeseen.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 338 / 338   Uudempi› Uusin»